Sage reinigingstabletten

De espresso- of koffiemachine van Sage levert u altijd goede koffie, mits u deze goed onderhoud. Één van de dingen die u moet doen bij het onderhoud is het reinigen van het apparaat. Dit doet u snel en gemakkelijk met de Sage reinigingstabletten. Koffieaanslag vormt zich vanzelf in uw koffiemachine bij het zetten van koffie. Koffieaanslag hoopt zich op en kan voor problemen zorgen. Reinig daarom het apparaat tijdig om dit te voorkomen. Deze tabletten zijn geschikt voor alle modellen van dit merk. De tabletten hebben geen ontkalkend effect. Daar heeft u de Sage ontkalkingstabletten voor nodig.

Sage reinigingstabletten
Show Filters

Toont alle 4 resultaten

Show Filters

Toont alle 4 resultaten

Sage reinigingstabletten

Verbeter uw koffie-ervaring met de Sage reinigingstabletten. Ontdek hoe deze krachtige tabletten uw koffiemachine transformeren tot een ware bron van verse, heerlijke koffie. Met Sage reinigingstabletten wordt niet alleen de smaak van uw koffie beter, maar uw machine gaat ook langer mee. Wij raden u aan om minimaal eens per maand uw koffiemachine te reinigen met Sage reinigingstabletten.

Het belang van het reinigen van uw koffiezetapparaat

Om de levensduur van uw koffiemachine te verlengen, moet u het apparaat tijdig reinigen. Koffieaanslag ontstaat bij het malen van de koffiebonen in de koffiemachine. Bij het malen komen vetten en oliën vrij die de onderdelen in het apparaat aantasten. Koffieaanslag hoopt zich op in de leidingen, waardoor de koffie een nare smaak krijgt. Ook kan de koffie lauw worden, omdat de koffieaanslag het verwarmingselement aantast. Wacht niet te lang met het reinigen, want anders kunnen bepaalde onderdelen blijvende schade oplopen. Dit brengt onnodige kosten met zich mee. Reinig daarom met de Sage reinigingstabletten om deze problemen te voorkomen. De Sage Barista gaan bij goed en tijdig onderhoud lang mee en zorgen voor een lekkere bak koffie. Sage staat bekend om de prijstechnisch voordelige Barista Express machines. Ons advies reinig tijdig met de juiste reinigingstabletten en vergeet ook niet regelmatig te ontkalken, U geniet dan vele jaren van uw Sage Koffiemachine.

Het reinigingsproces van de Sage koffiemachine

Hoe u het koffiezetapparaat moet reinigen staat uitgelegd in de handleiding die bij uw koffiemachine zit. Bij de meeste Sage Barista machines gaat het CLEAN ME lampje branden waarna het reinigingsproces kan worden gestart. Het reinigingsproces is in meerdere stappen beschreven. Wij raden u aan om tijdig de koffiemachine te reinigen. Normaal gesproken is dit om de maand, of eerder als het apparaat dit aangeeft. De Sage reinigingstabletten zijn in verschillende aantallen verkrijgbaar, zodat u altijd koffietabletten in huis heeft liggen. De koffietabletten zijn per 25, 50, 100 en 200 stuks verkrijgbaar. Hoe meer u bestelt, hoe goedkoper ze worden per tablet. Gaat u op vakantie of wordt de machine een langere tijd niet gebruikt dan raden wij aan het reinigingsproces 2-3 maal te doorlopen met iedere keer een nieuwe reinigingstablet. Reinig daarna ook altijd handmatig de conische molen zoals in de handleiding omschreven. Wanneer een machine langere tijd stil staat met koffieresten nog in de machine gaan deze schimmelen en dit blijf je proeven in de koffie. Achteraf schoonmaken is lastig en kost veel tijd.

Sage reinigingstabletten vandaag besteld, morgen in huis

We begrijpen dat u uw Sage tabletten graag zo snel mogelijk in huis wilt hebben. Daarom zorgen we ervoor dat de reinigingstabletten morgen al geleverd worden, wanneer die vandaag vóór vier uur besteld zijn. Daarnaast hoeft u niet in huis te blijven voor een pakketje, want de tabletten worden gewoon met de post mee bezorgd. Wij doen onze uiterste best om het onderhoud van uw koffiemachine zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dus mocht u vragen hebben over de reinigingstabletten, neem dan vooral contact met onze klantenservice op. Dan gaan we kijken hoe we u zo goed mogelijk kunnen helpen.