Sage The Barista Touch reinigingstabletten

Sage The Barista Touch reinigingstabletten bestellen

Uw Sage koffiemachine reinigen kan met onze Sage The Barista Touch reinigingstabletten, speciaal gemaakt voor uw apparaat. Door regelmatig uw Sage The Barista Touch te reinigen voorkomt u schadelijke koffieaanslag in uw apparaat. Koffieaanslag kan zich snel ophopen en kan voor problemen zorgen. De enige manier om aanslag te voorkomen is door uw koffiemachine regelmatig te reinigen. Dit kan snel en gemakkelijk met onze speciale Sage The Barista Touch reinigingstabletten. De tabletten hebben geen ontkalkend effect op uw Sage The Barista Touch, daar heeft u de Sage The Barista Touch ontkalkingstabletten voor nodig.

Show Filters

Toont alle 4 resultaten

Show Filters

Toont alle 4 resultaten

Sage The Barista Touch

Een Sage The Barista Touch machine levert altijd de beste koffie, mits deze goed wordt onderhouden. Niet alleen de smaak van uw koffie wordt beter, uw Sage The Barista Touch gaat ook langer mee. Door regelmatig te reinigen voorkomt u aanslag op de machine, de aanslag kan zorgen voor storingen en slijtage aan de onderdelen van uw apparaat. Reinig daarom uw Sage The Barista Touch met onze reinigingstabletten.

Sage The Barista Touch reinigen

Om ervoor te zorgen dat u zo lang mogelijk kunt genieten van de lekkerste koffie is het belangrijk om uw Sage The Barista Touch te reinigen. Koffieaanslag ontstaat bij het malen van de koffiebonen in de koffiemachine. Bij het malen komen er vetten en oliën vrij de aan de onderdelen van uw apparaat blijven plakken. Wanneer deze niet goed gereinigd worden zal er aanslag ontstaan. Deze aanslag hoopt zich op in de leidingen, waardoor koffie een nare smaak krijgt. Wanneer er niet regelmatig wordt gereinigd zal er blijvende schade oplopen, dit brengt onnodige kosten met zich mee. Wij raden u daarom aan om maandelijks uw Sage The Barista Touch te reinigen met onze reinigingstabletten.

Sage The Barista Touch reinigingstabletten

Uw koffiemachine reinigen wordt erg makkelijk gemaakt met onze Sage The Barista Touch reinigingstabletten. Hoe u uw Sage moet reinigen staat uitgelegd in de handleiding die bij uw koffiemachine zit. Wij raden u aan om dit minimaal eenmaal per maand te doen en nog vaker wanneer uw apparaat dit aangeeft. Onze Sage The Barista Touch reinigingstabletten zijn in verschillende aantallen verkrijgbaar. De koffietabletten zijn per 25, 50, 100 en 200 stuks verkrijgbaar. Hoe meer u besteld, hoe goedkoper ze worden per tablet. Wordt de machine een langere tijd niet gebruikt, dan raden wij aan het reinigingsproces 2-3 maal te doorlopen met onze Sage The Barista Touch reinigingstabletten.

Vandaag besteld, morgen in huis

We begrijpen dat u de tabletten zo snel mogelijk in huis wilt hebben. Daarom zorgen we ervoor dat de reinigingstabletten de volgende werkdag al geleverd worden, wanneer die vandaag vóór 16:00uur besteld zijn. Daarnaast hoeft u niet thuis te zijn voor deze bestelling, want de tabletten worden gewoon met de post bezorgd. Mocht u nog vragen hebben over de reinigingstabletten, neem dan vooral contact op met onze klantenservice. Dan gaan we kijken hoe we u zo goed mogelijk kunnen helpen.