Reinigingstabletten voor Sage – 200 stuks

Reinigingstabletten voor Sage – 200 stuks

Op voorraad - Volgende dag geleverd!

Om blijvend te kunnen genieten van een goede kop koffie is het nodig om de koffiemachine goed te onderhouden. Zo waarborgt u de kwaliteit van uw kop koffie. Het reinigen van de koffiemachine is onderdeel van dit onderhoud. Zo verwijderd u alle koffie, olie en vet resten uit uw koffieautomaat. Met de reinigingstabletten voor Sage – 200 stuks is uw koffiemachine weer snel schoon.

Wissen

Gratis verzenden bij alle bestellingen > € 25

  • Voor 16:00 uur besteld = volgende dag geleverd.
  • Uitstekende klantenservice voor eventuele hulp achteraf.

Keurmerk

Beschrijving

Koffieaanslag ontstaat bij het malen van de koffiebonen. Daar komen oliën en vetten vrij die zich aanhechten op de onderdelen in uw koffiemachine. De maling kan hierdoor minder gelijkmatig worden, de maalschijven kunnen vast komen te zitten en de water doorloop kan gedeeltelijk verstopt raken. Dit alles heeft invloed op de smaakbeleving. Daarom moet u tijdig reinigen met de reinigingstabletten voor Sage – 200 stuks, omdat deze tabletten alle koffieaanslag in uw koffiemachine verwijderd. De reinigingstabletten voor Sage – 200 stuks zijn geschikt voor alle modellen van dit merk. Dit is makkelijk omdat u dan altijd de juiste tabletten in huis hebt liggen. Wij raden af om uw koffiemachine met huismiddeltjes te reinigen, omdat dit een negatief effect kan hebben op de onderdelen in uw koffiemachine en zelfs onderdelen permanent kan beschadigen. De tabletten zijn verkrijgbaar in verschillende aantallen.

Waarom moet de koffiemachine gereinigd worden?

Om van uw goede kop koffie te kunnen blijven genieten, is het regelmatig reinigen van uw koffiemachine van essentieel belang. Hiervoor zijn de Reinigingstabletten voor Sage ideaal. Door uw koffiemachine regelmatig te reinigen met een reinigingstablet verwijderd u alle koffie, vet en olie resten. Deze ontstaan tijdens het malen van de koffiebonen in uw koffiemachine. Door uw koffiemachine tijdig te reinigen voorkomt u problemen aan uw koffiemachine. De Reinigingstabletten voor Sage – 200 stuks zijn geschikt voor alle Sage koffiemachines. Wanneer u de koffiemachine niet reinigt zullen de onderdelen van uw koffiemachine aangetast worden. Dit resulteert in problemen zoals; lauwe koffie, de zetgroep die vast loopt, leidingen die verstopt raken en de smaak van de koffie wordt aangetast. Deze problemen kunnen eenvoudig voorkomen worden door maandelijks uw koffiemachine te reinigen met deze Reinigingstabletten voor Sage of wanneer uw koffiemachine dit aangeeft.

Het reinigingsproces met de reinigingstabletten voor Sage – 200 stuks

In de handleiding van uw koffieautomaat staan alle stappen van het reinigingsproces beschreven. Wij raden u aan om het koffie apparaat maandelijks te reinigen met de Reinigingstabletten voor Sage. Reinig uw koffiemachine eerder wanneer het apparaat dit zelf aangeeft. De reinigingstabletten voor Sage hebben geen ontkalkende werking. Wilt u het koffie apparaat ontkalken dan heeft u de ontkalkingstabletten voor Sage nodig, die kunt u gemakkelijk direct bijbestellen.

Vandaag besteld, morgen in huis

Al onze reinigingstabletten worden gewoon met de post mee bezorgd, u hoeft dus niet thuis te wachten op een pakketje. De tabletten die vandaag vóór vier uur besteld zijn, zult u morgen al in huis hebben. Wij doen onze uiterste best om het onderhoud van uw koffiemachine zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dus mocht u vragen hebben over de reinigingstabletten, neem dan vooral contact met onze klantenservice op. Dan gaan we kijken hoe we u zo goed mogelijk verder kunnen helpen.

Extra informatie

Geschikt voor

Sage

Aantal tabletten

200 tabletten