Melkschuimreiniger voor Sage – 1000 ml

Melkschuimreiniger voor Sage – 1000 ml

Op voorraad - Volgende dag geleverd!

Het gebruiken van het melksysteem brengt vaak melkresten met zich mee. Melkresten worden een stuk moeilijker te verwijderen naarmate u langer wacht met reinigen. Reinig het melksysteem daarom tijdig met de melkschuimreiniger voor Sage – 1000 ml. De melkopschuimer reinigen gaat nu ook gemakkelijk met dit reinigingsmiddel. De melkschuimreiniger reinigt alleen het melksysteem van de koffiemachine. Gebruik de reinigingstabletten voor Sage om de rest van de koffiemachine te reinigen.

Wissen

Gratis verzenden bij alle bestellingen > € 25

  • Voor 16:00 uur besteld = volgende dag geleverd.
  • Uitstekende klantenservice voor eventuele hulp achteraf.

Keurmerk

Beschrijving

Melkresten zijn niet goed voor het melksysteem. Het blijft in de melkbak en in de leidingen zitten en zorgt alleen maar voor problemen. De kwaliteit van de schuimlaag gaat flink achteruit en er komt soms geen melk uit het melksysteem. De smaak van de melk kan ook een nare bijsmaak krijgen wat een negatieve impact heeft op de smaakbeleving. Het niet reinigen van het melksysteem is dus praktisch geen optie. Reinig tijdig met de melkschuimreiniger voor Sage – 1000 ml en voorkom schade aan het melksysteem. Tijdig reinigen is normaal gesproken maandelijks reinigen, of eerder wanneer het systeem dat aangeeft.

Het melksysteem reinigen met de melkschuimreiniger voor Sage – 1000 ml

Raadpleeg de handleiding voor informatie over het reinigen van het melksysteem. Er zijn een paar dingen die u van tevoren moet doen om te beginnen. Kort samengevat: De melkschuimreiniger moet in de melkbak gegoten worden zodat het reinigingsproces kan beginnen. Begin dus met het loskoppelen van de melkbak en het overgebleven melk leeg te gieten. Giet hier vervolgens 30 ml melkschuimreiniger in per 1000 ml water en laat dit goed met elkaar mengen. Wanneer u dat gedaan heeft, plaats de melkbak weer terug in de koffiemachine en start het reinigingsprogramma zoals beschreven staat in de handleiding. Spoel alles achteraf nog een keer schoon met water en gebruik bij hardnekkige melkresten een borsteltje. Wanneer uw koffiemachine geen reinigingsproces heeft, moet u de onderdelen van het melksysteem zelf demonteren en in een bak met melkschuimreiniger leggen. Achteraf moet u de onderdelen afspoelen met water en met een borsteltje de melkresten verwijderen.

Vandaag besteld, morgen in huis

De melkschuimreiniger wordt verstuurd via pakketten. Zodra uw bestelling verzonden is krijgt u een track and trace code via de e-mail. Bestelt u vandaag voor vier uur, dan heeft u de melkschuimreiniger morgen al in huis binnen. Wij doen onze uiterste best om het onderhoud van uw koffiemachine zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dus mocht u vragen hebben over de melkschuimreiniger neem dan vooral contact met onze klantenservice op. Dan gaan we kijken hoe we u zo goed mogelijk verder kunnen helpen.

Extra informatie

Soort

Melkschuimreiniger

Geschikt voor

Sage

Aantal ml

1000 ml