Dolce Gusto vloeibare ontkalker

Dolce Gusto ontkalken

Smaakt uw koffie lauw of heeft deze een rare smaak? Dan is de kans groot dat kalk de boosdoener is. Kalk hoopt zich na verloop van tijd op waardoor het systeem aangetast wordt. Vloeibare ontkalker voor Dolce Gusto helpt u om de kalk veilig en snel te verwijderen.

Gebruikt u liever ontkalkingstabletten? Gebruik dan de ontkalkingstabletten voor Dolce Gusto.

Het ontkalken van een koffiemachine is niet hetzelfde als het reinigen van een koffiemachine. Hiervoor gebruikt u reinigingstabletten voor Dolce Gusto.

Dolce Gusto vloeibare ontkalker
Show Filters

Enig resultaat

Show Filters

Enig resultaat

Ontkalken Dolce Gusto koffiemachine

Kalk kan een gevaar vormen voor uw Dolce Gusto koffiezetapparaat. Kalk kan de onderdelen in het koffieapparaat beschadigen en zorgt ervoor dat uw kop koffie in kwaliteit snel achteruit gaat. Het is daarom belangrijk om de machine te ontkalken. Door dit elke maand te doen, of meer  als dit nodig blijkt, zorgt u ervoor dat uw koffiemachine een langere levensduur heeft en uw koffie lekker blijft smaken. Met vloeibare ontkalker kunt u snel de Dolce Gusto ontkalken. Hoe dit ontkalken precies werkt voor uw machine vindt u in de handleiding van uw koffiemachine. Moet uw koffiemachine ook gereinigd worden? Dan gebruikt u reinigingstabletten.

Vloeibare ontkalker voor Dolce Gusto online kopen

Vloeibare ontkalker helpt bij het kalkvrij houden van uw machine. Door regelmatig te ontkalken behoudt u de kwaliteit van een kop koffie. De flessen bevatten 750 ml ontkalker en zijn verkrijgbaar in 1, 2, 4 en 8 stuks.

Vandaag besteld, morgen uw Dolce Gusto Lumio ontkalken

De vloeibare ontkalker wordt verstuurd via pakketten. Zodra uw bestelling verzonden is krijgt u een track and trace code via de e-mail. Bestelt u vandaag voor vier uur, dan heeft u de ontkalker morgen al in huis hebben. Zo kunt u bijvoorbeeld snel uw Dolce Gusto Lumio ontkalken. Wij doen onze uiterste best om het onderhoud van uw koffiemachine zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dus mocht u vragen hebben over de vloeibare ontkalker, neem dan vooral contact met onze klantenservice op. Dan gaan we kijken hoe we u zo goed mogelijk verder kunnen helpen.