Ontkalkingstabletten voor Dolce Gusto – 144 stuks

Ontkalkingstabletten voor Dolce Gusto – 144 stuks

Op voorraad - Volgende dag geleverd!

Ontkalkingstabletten voor Dolce Gusto – 144 stuks. Met deze tabletten ontkalkt u de Dolce Gusto met gemak. Kalk kan namelijk de levensduur van de koffiemachine aantasten, hierdoor is het erg belangrijk om regelmatig te ontkalken. Geniet snel weer van een warme kop koffie.

Wissen

Gratis verzenden bij alle bestellingen > € 25

  • Voor 16:00 uur besteld = volgende dag geleverd.
  • Uitstekende klantenservice voor eventuele hulp achteraf.

Keurmerk

Beschrijving

Om uw machine langer goed te houden en de smaak van uw kop koffie te behouden, moet de machine regelmatig ontkalkt worden. Met de ontkalkingstabletten voor Dolce Gusto – 144 stuks is dit klusje snel geklaard. Deze ontkalkingstabletten zijn geschikt voor alle modellen van Dolce Gusto. Er is ook vloeibare ontkalker voor Dolce Gusto verkrijgbaar.

Waarom moet de koffiemachine ontkalkt worden?

Om ervoor te zorgen dat u van een lekkere kop koffie kunt blijven genieten, is het van groot belang dat uw koffiemachine regelmatig ontkalkt word. Dit kunt u doen met de ontkalkingstabletten voor Dolce Gusto – 144 stuks. Door het apparaat te ontkalken, pakt u effectief kalkaanslag aan.

Kalkaanslag is een probleem dat van nature voorkomt, aangezien dit wordt veroorzaakt door mineralen die in het water voor komen en vervolgens worden omgezet in kalkaanslag. Deze kalkaanslag tast de elementen in uw koffiemachine aan. Dit heeft een grote invloed op zowel de prestaties als de levensduur van uw koffiemachine. De kalkaanslag hecht zich aan onder andere het verwarmingselement van uw apparaat en de leidingen van uw koffiemachine. Dit kan er voor zorgen dat de kalk gaat schilferen en in uw koffie terecht komt, dat de leidingen geblokkeerd raken of de koffie niet goed verwarmd kan worden. Deze problemen wilt u natuurlijk graag voorkomen. Dit kan door uw koffiemachine tijdig te ontkalken met behulp van de ontkalkingstabletten voor Dolce Gusto – 144 stuks.

Het ontkalkingsproces met de ontkalkingstabletten voor Dolce Gusto

De ontkalkingstabletten voor Dolce Gusto zijn geschikt voor alle modellen koffiemachines van dit merk. In de handleiding van uw koffiemachine staan de stappen van het ontkalkingsproces beschreven. Wij raden u aan om uw koffiemachine minstens één keer per maand te ontkalken. Daarnaast is het verstandig om uw apparaat te ontkalken wanneer uw koffiemachine een van de volgende signalen geeft: Het ontkalking lampje brandt, uw koffie is lauw, eventuele capsules worden niet meer goed gepakt of de koffie loopt traag uit de machine.

Vandaag besteld, morgen in huis

Al onze ontkalkingstabletten worden gewoon met de post mee bezorgd, u hoeft dus niet thuis te wachten op een pakketje. De tabletten die vandaag vóór vier uur besteld zijn, zult u morgen al in huis hebben. Wij doen onze uiterste best om het onderhoud van uw koffiemachine zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dus mocht u vragen hebben over de ontkalkingstabletten, neem dan vooral contact met onze klantenservice op. Dan gaan we kijken hoe we u zo goed mogelijk verder kunnen helpen.

Extra informatie

Geschikt voor

Dolce Gusto

Aantal tabletten

144 tabletten