Melkschuimreiniger voor Lavazza

Bij het gebruik van het melksysteem in uw koffiemachine blijven er vaak melkresten achter. Deze melkresten kunnen zich ophopen en voor allerlei problemen zorgen. De melkschuimreiniger voor Lavazza zorgt er voor dat de melkresten in uw melksysteem worden verwijderd zodat u weer kunt genieten van een lekkere cappuccino. Met de melkschuimreiniger kunt u ook de melkopschuimer reinigen. De melkschuimreiniger is geurloos en gemakkelijk toe te dienen. Hieronder hebben wij al onze verkrijgbare melkschuimreinigers voor u op een rijtje gezet.

Melkschuimreiniger voor Lavazza
Show Filters

Toont alle 2 resultaten

Show Filters

Toont alle 2 resultaten

Nadelen van melkresten

De melkschuimreiniger voor Lavazza is er voor gemaakt om uw melksysteem schoon te maken. Maar wat gebeurd er met het melksysteem wanneer u deze niet reinigt? Hoe langer u wacht met het reinigen, des te lastiger het schoon te maken is. In de ergste gevallen moeten er onderdelen vervangen worden doordat deze blijvend zijn aangetast. Opgehoopte melkresten hebben een negatieve impact op de schuimlaag en dus ook op de koffie zelf. Wanneer bepaalde onderdelen ernstig verstopt zijn kunt u ook proberen om het met een borsteltje schoon te maken. Wij raden u aan om telkens na gebruik van het melksysteem deze te reinigen met de melkschuimreiniger voor Lavazza. Hierdoor kan uw Lavazza koffiemachine weer lekkere melkschuim maken en verlengt u hiermee ook de levensduur van het apparaat.

Gebruik van de melkschuimreiniger

De melkschuimreiniger voor Lavazza is vloeibaar en gemakkelijk in gebruik. Vermijdt contact met de huid en ogen. In de handleiding van uw koffieautomaat staat uitgelegd hoe u de melkopschuimer reinigt. Volg deze stappen nauwkeurig. Wanneer uw koffiemachine geen reinigingsproces heeft volgt u de volgende stappen: Koppel alle onderdelen van het melksysteem los en stop deze in een grote bak. Voeg daarna 30 ml melkschuimreiniger toe per liter water. Meng het water en de melkschuimreiniger goed. Stop hier alle onderdelen van het melksysteem in en laat deze een tijdje weken. Spoel de onderdelen achteraf goed schoon met alleen water. Gebruik bij hardnekkige restjes een klein borsteltje.