Solis ontkalkingstabletten

De Solis ontkalkingstabletten zijn ideaal voor het ontkalken van uw koffiemachine. Het ontkalken van uw koffieapparaat voorkomt mechanische problemen en verlengt de levensduur van het apparaat. Deze ontkalkingstabletten zijn te gebruiken voor elk model van dit merk, waardoor u altijd de juiste tabletten in huis heeft. De ontkalkingstabletten hebben geen reinigende werking. Daar heeft u de reinigingstabletten voor Solis voor nodig. Hieronder hebben wij de ontkalkingstabletten in verschillende aantallen voor u op een rijtje gezet.

Solis ontkalkingstabletten
Show Filters

Toont alle 10 resultaten

Show Filters

Toont alle 10 resultaten

Solis ontkalkingstabletten online bestellen

Kalk verkort de levensduur van uw koffiemachine. Kalk tast de verwarmingselementen en leidingen aan waardoor uw koffie lauw wordt, er lekkages kunnen ontstaan en uw koffie een nare smaak krijgt. Het is daarom ontzettend belangrijk om uw koffiemachine tijdig te ontkalken. De Solis ontkalkingstabletten voorkomen deze problemen en ongewenste kosten. Bestel nu gemakkelijk op Koffie-tabletten.nl!

Ontkalkingstabletten voor Solis gebruiken

Het ontkalkingsproces voor uw koffiemachine staat beschreven in de handleiding die bij uw apparaat zit. Wij raden u aan om elke maand uw koffieautomaat te ontkalken, of eerder wanneer het apparaat dat aangeeft. Wij verkopen de tabletten in verschillende aantallen. Namelijk per 9, 18, 36, 72 of 144 stuks. Hoe meer tabletten u koopt, hoe goedkoper de tabletten per stuk worden.

Vandaag besteld, morgen in huis

We begrijpen dat u uw Solis tabletten graag zo snel mogelijk in huis wilt hebben. Daarom zorgen we ervoor dat de ontkalkingstabletten morgen al geleverd worden, wanneer die vandaag vóór vier uur besteld zijn. Daarnaast hoeft u niet in huis te blijven voor een pakketje, want de tabletten worden gewoon met de post mee bezorgd. Wij doen onze uiterste best om het onderhoud van uw koffiemachine zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dus mocht u vragen hebben over de ontkalkingstabletten, neem dan vooral contact met onze klantenservice op. Dan gaan we kijken hoe we u zo goed mogelijk kunnen helpen.