Ontkalkingstabletten voor Solis – 144 stuks

Ontkalkingstabletten voor Solis – 144 stuks

Op voorraad - Volgende dag geleverd!

Met behulp van de ontkalkingstabletten voor Solis – 144 stuks ontkalkt u uw koffie- of espressomachine nu met gemak. Kalk is een grote boosdoener voor elke koffiezetapparaat en zorgt voor grote problemen. Het is erg belangrijk om uw apparaat regelmatig te ontkalken om zo de levensduur te verlengen en langer te genieten van uw koffie of espresso. Deze koffietabletten zijn geschikt voor alle modellen van dit merk. Ontkalkingstabletten hebben geen reinigende werking. Gebruik daarvoor de reinigingstabletten voor Solis.

Wissen

Gratis verzenden bij alle bestellingen > € 25

  • Voor 16:00 uur besteld = volgende dag geleverd.
  • Uitstekende klantenservice voor eventuele hulp achteraf.

Keurmerk

Beschrijving

Ontkalkingstabletten voor Solis – 144 stuks

Kalkaanslag komt vaak voor in uw koffiemachine, maar kan leiden tot problemen als u die niet tijdig schoonmaakt. Kalk ontstaat door het water dat u gebruikt om koffie te zetten. De mineralen die in het kraanwater zitten blijven achter in uw machine en vormen kalkaanslag. Deze kalkaanslag hoopt zich steeds meer op naarmate u langer wacht met ontkalken. Het hoopt zich op in de leidingen en tast verschillende onderdelen aan zoals de verwarmingselementen. Dit kan leiden tot lekkages, lauwe koffie en een nare smaak in de koffie. De ontkalkingstabletten voor Solis – 144 stuks ontkalken uw koffiemachine grondig en dit voorkomt problemen. Uw koffiemachine geeft zelf aan wanneer deze ontkalkt moet worden. Als uw apparaat dit niet aangeeft raden wij aan om maandelijks te ontkalken. Heeft u liever meer ontkalkingstabletten? Neemt u dan eens een kijkje naar alle aantallen ontkalkingstabletten voor Solis.

Waarom moet de koffiemachine ontkalkt worden?

Om ervoor te zorgen dat u van een lekkere kop koffie kunt blijven genieten, is het van groot belang dat uw koffiemachine regelmatig ontkalkt word. Dit kunt u doen met de ontkalkingstabletten voor Solis – 144 stuks. Door het apparaat te ontkalken, pakt u effectief kalkaanslag aan.

Kalkaanslag is een probleem dat van nature voorkomt, aangezien dit wordt veroorzaakt door mineralen die in het water voor komen en vervolgens worden omgezet in kalkaanslag. Deze kalkaanslag tast de elementen in uw koffiemachine aan. Dit heeft een grote invloed op zowel de prestaties als de levensduur van uw koffiemachine. De kalkaanslag hecht zich aan onder andere het verwarmingselement van uw apparaat en de leidingen van uw koffiemachine. Dit kan er voor zorgen dat de kalk gaat schilferen en in uw koffie terecht komt, dat de leidingen geblokkeerd raken of de koffie niet goed verwarmd kan worden. Deze problemen wilt u natuurlijk graag voorkomen. Dit kan door uw koffiemachine tijdig te ontkalken met behulp van de ontkalkingstabletten voor Solis – 144 stuks.

Het ontkalkingsproces met de ontkalkingstabletten voor Solis

De ontkalkingstabletten voor Solis zijn geschikt voor alle modellen koffiemachines van dit merk. In de handleiding van uw koffiemachine staan de stappen van het ontkalkingsproces beschreven. Wij raden u aan om uw koffiemachine minstens één keer per maand te ontkalken. Daarnaast is het verstandig om uw apparaat te ontkalken wanneer uw koffiemachine een van de volgende signalen geeft: Het ontkalking lampje brandt, uw koffie is lauw, eventuele capsules worden niet meer goed gepakt of de koffie loopt traag uit de machine.

Vandaag besteld, morgen in huis

We begrijpen dat u uw product graag zo snel mogelijk in huis wilt hebben. Om deze reden zorgen we ervoor dat de ontkalkingstabletten die vandaag voor vier uur besteld zijn, morgen al bij u op de mat vallen. Daarnaast hoeft u niet in huis te blijven voor een pakketje, want de tabletten worden gewoon met de post mee bezorgd. Zo heeft u weer een zorg minder. Wij doen onze uiterste best om het onderhoud van uw koffiemachine zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dus mocht u vragen hebben over de ontkalkingstabletten, neem dan vooral contact met onze klantenservice op. Dan gaan we kijken hoe we u zo goed mogelijk kunnen helpen.

Extra informatie

Geschikt voor

Solis

Aantal tabletten

144 tabletten