AEG ontkalkingstabletten

Ontkalkingstabletten voor het merk AEG zijn geschikt voor alle koffiemachine modellen van dit merk, waardoor u altijd de juiste tabletten in huis heeft. Met deze tabletten kunt u gemakkelijk uw koffie- of espressomachine ontkalken, waarmee u de machine langer goed houdt.
Ontkalkingstabletten hebben geen reinigende werking op uw koffiemachine. Daarvoor kunt u de reinigingstabletten voor AEG gebruiken.

AEG ontkalkingstabletten
Show Filters

Toont alle 10 resultaten

Show Filters

Toont alle 10 resultaten

AEG ontkalkingstabletten online bestellen

Voor de leefbaarheid van uw AEG koffiemachine is het van belang dat u uw apparaat goed verzorgt. Door middel van AEG ontkalkingstabletten zorgt u ervoor dat u de lekkerste koffie kunt blijven drinken. Afhankelijk van hoe vaak u uw koffie- of espressomachine gebruikt, zal de machine aangeven wanneer deze ontkalkt moet worden. Het is sowieso goed om dit maandelijks te doen, ook als uw machine dit nog niet aangeeft. De AEG ontkalkingstabletten zijn te koop in verpakkingen van 9, 18, 36, 72 of 144 stuks. Hoe groter het aantal, hoe voordeliger de koop.

Ontkalkingstabletten voor AEG

In ieder koffiezetapparaat kan in de loop der tijd kalkaanslag in het waterreservoir of in de leidingen van het apparaat ontstaan. Kalkaanslag ontstaat door het veelvuldig zetten van koffie. In het water dat u gebruikt, zitten mineralen, calcium- en magnesiumionen. Deze hechten zich aan de leidingen van het koffiezetapparaat, waardoor de doorstroming van de koffie belemmerd wordt. Bovendien kan het de smaak van uw koffie aantasten. Dit wilt u natuurlijk koste wat het kost voorkomen. De ontkalkingstabletten voor het merk AEG zijn geschikt voor alle koffie- en espressomachine modellen van dit merk.

AEG koffiemachine ontkalken

De lekkerste koffie wordt gezet in een schone koffiemachine, daarom is het zo belangrijk om uw AEG koffiemachine te ontkalken met AEG ontkalkingstabletten. Wanneer kalk zich opstapelt in uw apparaat zal de werking achteruit gaan wat de smaak van uw koffie beïnvloed. Voor de beste werking kunt u uw AEG koffiemachine ontkalken met onze AEG ontkalkingstabletten of onze AEG vloeibare ontkalker.

Vandaag besteld, morgen in huis

Met de ontkalkingstabletten van AEG heeft u hier gelukkig geen last van. Wij begrijpen dat u uw AEG koffiemachine snel weer wilt gebruiken. Daarom leveren wij ontkalkingstabletten die u vandaag voor 16:00 bestelt, morgen al bij u thuis. Heeft u een bestelwaarde van boven de 25 euro, dan rekenen wij bovendien geen verzendkosten. Wij leveren ook reinigingstabletten, vloeibare ontkalkers en melkschuimreinigers voor vrijwel ieder merk. Daarmee houdt u uw AEG machines gegarandeerd in topvorm!