WMF reinigingstabletten

Reinigingstabletten voor het merk WMF zijn geschikt voor alle koffiemachine modellen van dit merk, waardoor u altijd de juiste tabletten in huis heeft. Met deze tabletten kunt u gemakkelijk uw koffie- of espressomachine reinigen. Het reinigen van de koffiemachine zal de kwaliteit van de koffie waarborgen, en ook de losse onderdelen van uw machine zullen profiteren van een reiniging.
Reinigingstabletten zijn niet bedoeld om uw koffiemachine te ontkalken, daarvoor heeft u de ontkalkingstabletten voor WMF nodig.

WMF reinigingstabletten
Show Filters

Toont alle 8 resultaten

Show Filters

Toont alle 8 resultaten

WMF reinigingstabletten online bestellen

De reinigingstabletten voor WMF zorgen ervoor dat uw koffie- of espressomachine in goede staat is en blijft. Het reinigen van een koffiemachine kan een vervelend klusje zijn, maar dit hoeft gelukkig niet. Vaak proberen mensen van alles met schoonmaakmiddelen of azijn. Dit kan echter schadelijk zijn voor uw WMF koffie- of espressomachine. Met reinigingstabletten voorkomt u mogelijke schade aan uw apparaat. Door de koffiemachine regelmatig te reinigen, waarborgt u de kwaliteit van de koffie.

WMF reinigingstabletten

De lekkerste koffie drinkt u uit een schone koffiemachine en dat krijg je met de WMF reinigingstabletten. Onze WMF reinigingstabletten verwijderen alle koffie- en vetresten uit uw WMF koffiemachine waardoor u altijd kunt genieten van lekkere koffie. De vetresten kunnen zorgen voor aanslag op uw koffiemachine wat de werking negatief kan beïnvloeden. Wij raden aan om uw machine in ieder geval eens per maand te reinigen. Zorg daarom dat u altijd voldoende WMF reinigingstabletten in huis heeft.

Reinigingstabletten voor WMF

Het gebruik van de reinigingstabletten is gelukkig heel eenvoudig, maar het precieze gebruik verschilt per apparaat. Raadpleeg hiervoor de gebruiksaanwijzing van uw WMF. Met onze tabletten reinigt u de koffieaanslag en verstoppingen die kunnen ontstaan in de verschillende onderdelen van uw espressomachine. Het is belangrijk om uw koffiemachine regelmatig te reinigen en ontkalken om de kwaliteit te waarborgen. Ontkalken is overigens niet hetzelfde als reinigen. Voor het ontkalken van uw WMF apparaat heeft u onze ontkalkingstabletten of vloeibare ontkalker nodig.

Vandaag besteld, morgen in huis

De reinigingstabletten van koffie-tabletten zijn er in verpakkingen van 25, 50, 100, of 200 stuks. De tabletten zijn geschikt voor alle koffie- en espressomachine modellen van WMF. Hoe meer tabletten u tegelijk koopt, des te voordeliger de koop. Afhankelijk van hoe vaak u uw koffie- of espressomachine van WMF gebruikt, zal de machine aangeven wanneer deze gereinigd moet worden. Het is aan te raden om minstens eenmaal per maand te reinigen, ook als uw apparaat dit nog niet aangeeft. Zo zorgt u ervoor dat uw WMF in topconditie blijft.

Wanneer u vandaag voor 16:00 uur besteld, zorgen wij dat u uw WMF reinigingstabletten morgen nog in huis heeft! Heeft u vragen? Stel ze gerust aan de klantenservice!