Melkschuimreiniger voor Philips

Opgehoopte melkresten in het melksysteem van uw koffiemachine zorgen voor allerlei problemen. Het zorgt voor verstoppingen, een slechte schuimlaag en melk met een nare smaak. Gelukkig is er nu de melkschuimreiniger voor Philips die zeer effectief is bij het verwijderen van deze eiwitten, melkvetten en melkresten. De melkschuimreiniger voor Philips reinigt het melksysteem en zorgt zo voor een langere levensduur van het apparaat. U kunt nu ook gemakkelijk zelf uw melkopschuimer reinigen met dit reinigingsmiddel. De melkschuimreiniger is geurloos, vloeibaar en gemakkelijk te gebruiken bij het reinigingsprogramma. Voor uw eigen veiligheid raden wij aan om contact met de ogen en huid te voorkomen.

Melkschuimreiniger voor Philips
Show Filters

Toont alle 2 resultaten

Show Filters

Toont alle 2 resultaten

Melkresten verwijderen

Bij het zetten van koffie waar u gebruik maakt van het melksysteem ontstaan melkrestanten die verstoppingen vormen in de leidingen. De melkresten tasten onderdelen aan in uw koffiemachine. Dit heeft effect op de schuimlaag van uw koffie. De melkresten zijn lastiger te verwijderen naarmate u langer wacht. Wanneer u te lang wacht met het reinigen is het niet meer mogelijk om goed gebruik te maken van het melksysteem. In het ergste geval moeten er zelfs onderdelen vervangen worden. Dit brengt onnodige kosten met zich mee. Wij raden aan na gebruik van het melksysteem deze te reinigen.

Melkschuimreiniger voor Philips gebruiken

In uw handleiding van de koffiemachine staat het reinigingsproces voor het melksysteem in stappen uitgelegd. In het kort leggen wij u de eerste paar stappen uit die u moet verrichten. Ten eerste moet u de melkbak van uw koffiemachine demonteren en de overgebleven melk weg gieten. Giet daarna in de melkbak 30 ml melkschuimreiniger per liter water en meng dit goed. Raadpleeg daarna de handleiding die bij uw Philips koffiemachine zit om verder te gaan met het reinigingsprogramma voor het melksysteem. Wanneer uw koffiemachine geen gebruik maakt van een automatisch reinigingsproces moet u de onderdelen van het melksysteem zelf schoonmaken. Maak allereerst zelf de onderdelen van het melksysteem los en stop ze in een aparte bak met 30 ml melkschuimreiniger en 1000 ml water. Laat deze onderdelen even in de bak zitten. De melkresten zijn na een tijdje een stuk makkelijk te verwijderen. Spoel de onderdelen goed af met water. Gebruik bij melkresten die lastiger te verwijderen zijn een klein borsteltje. Wanneer u geen gebruik maakt van het melksysteem is het reinigen van het melksysteem niet nodig.