Melkschuimreiniger voor Philips – 1000 ml

Melkschuimreiniger voor Philips – 1000 ml

Op voorraad - Volgende dag geleverd!

Het zetten van een lekkere latte macchiato of cappuccino vereist een goed werkend melksysteem in uw koffiemachine, maar dan moet u deze wel goed onderhouden. Dit doet u door deze dagelijks na gebruik te reinigen met de melkschuimreiniger voor Philips – 1000 ml. Als u dit niet doet kunt u problemen krijgen met het gebruik van het melksysteem. Dit kan zelfs zorgen voor extra kosten aan onderhoud en vervanging van onderdelen. Reinig daarom tijdig wanneer uw koffiemachine dat aangeeft. Uw melkopschuimer reinigen is een stuk makkelijker gedaan wanneer uw de melkschuimreiniger voor Philips – 1000 ml gebruikt.

Wissen

Gratis verzenden bij alle bestellingen > € 25

  • Voor 16:00 uur besteld = volgende dag geleverd.
  • Uitstekende klantenservice voor eventuele hulp achteraf.

Keurmerk

Beschrijving

Bij het opschuimen van melk worden eiwitten en vetten gescheiden waardoor er kleine deeltjes achterblijven in het melksysteem. Hoe langer je wacht met het schoonmaken van deze deeltjes des te moeilijker deze schoon te maken zijn. Verder hopen deze deeltjes zich telkens op na gebruik van het melksysteem. Dit kan nadelige gevolgen hebben op de levensduur van uw koffieapparaat. Dit kan ook ongewenste kosten met zich meebrengen wanneer onderdelen stuk gaan. Met de melkschuimreiniger voor Philips – 1000 ml kunt u melkresten grondig aanpakken. Bij hardnekkige melkvetten en melkresten heeft u misschien een klein borsteltje nodig om het melksysteem optimaal schoon te maken.

Wat te doen met de melkschuimreiniger voor Philips – 1000 ml?

Raadpleeg de handleiding van uw koffiemachine voor alle stappen van het melksysteem reinigingsproces. In het kort komt het hier op neer:

  1. Haal de bak met melk uit uw koffiemachine en giet al de overgebleven melk weg. Hier moet het reinigingsmiddel in komen.
  2. Giet 30 milliliter melkschuimreiniger per 1000 milliliter water in de melkbak. Meng dit goed.
  3. Nadat u de melkbak heeft teruggeplaatst kunt u het reinigingsproces beginnen. Wij raden u aan om in de handleiding te kijken en de stappen goed te volgen.
  4. Was de melkbak goed af met water wanneer u klaar bent. Zo blijven er geen reinigingsmiddel en melkresten achter.

U kunt het melksysteem ook schoonmaken zonder het reinigingsproces:

  1. Demonteer alle onderdelen van het melkschuim systeem en stop deze in een bak.
  2. In deze bak giet u 30 milliliter melkschuimreiniger per 1000 milliliter water.
  3. De onderdelen moeten even in de bak blijven liggen om het reinigingsmiddel in te laten trekken.
  4. Was alle onderdelen af met warm water en gebruik eventueel een borsteltje voor hardnekkige melkresten.

Vandaag besteld, morgen in huis

De melkschuimreiniger wordt verstuurd via pakketten. Zodra uw bestelling verzonden is krijgt u een track and trace code via de e-mail. Bestelt u vandaag voor vier uur, dan heeft u de melkschuimreiniger morgen al in huis binnen. Wij doen onze uiterste best om het onderhoud van uw koffiemachine zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dus mocht u vragen hebben over de melkschuimreiniger neem dan vooral contact met onze klantenservice op. Dan gaan we kijken hoe we u zo goed mogelijk verder kunnen helpen.

Extra informatie

Soort

Melkschuimreiniger

Geschikt voor

Philips

Aantal ml

1000 ml