Waterkoker ontkalkingstabletten

Ontkalkingstabletten voor waterkokers zijn geschikt voor alle waterkokers. Met deze tabletten ontkalkt u gemakkelijk uw waterkoker, waardoor de waterkoker langer goed blijft. Zo voorkomt u dat het apparaat sneller slijt en er kalkaanslag in uw thee terecht komt. Wij raden aan om uw waterkoker maandelijks te ontkalker, afhankelijk van het gebruik en de waterhardheid.

Waterkoker ontkalkingstabletten
Show Filters

Toont alle 10 resultaten

Show Filters

Toont alle 10 resultaten

Waterkoker ontkalkingstabletten online bestellen

De levensduur van uw Waterkoker koffiezetapparaat is eenvoudig te verlengen door uw machine regelmatig te ontkalken. Het ontkalken van uw Waterkoker apparaat is in een mum van tijd geregeld. Het is tevens heel eenvoudig. De Waterkoker ontkalkingstabletten worden verkocht in hoeveelheden van 9, 18, 36, 72 en 144 stuks. Bij een grotere hoeveelheid wordt de stukprijs lager. Wij raden aan om uw koffiemachine in ieder geval één keer per maand te ontkalken of vaker wanneer uw Waterkoker koffiemachine dit aangeeft.

Ontkalkingstabletten voor waterkokers

In ieder koffiezetapparaat kan in de loop der tijd kalkaanslag in het waterreservoir of in de leidingen van het apparaat ontstaan. Kalkaanslag ontstaat door het veelvuldig zetten van koffie. In het water dat u gebruikt, zitten mineralen, calcium- en magnesiumionen. Deze hechten zich aan de leidingen van het koffiezetapparaat, waardoor de doorstroming van de koffie belemmerd wordt. Bovendien kan het de smaak van uw koffie aantasten. Dit wilt u natuurlijk koste wat het kost voorkomen. De ontkalkingstabletten voor het merk Waterkoker zijn geschikt voor alle koffie- en espressomachine modellen van dit merk.

Vandaag besteld, morgen in huis

Wanneer het lampje van uw koffie- of espressomachine begint te branden kunt u het beste gelijk uw Waterkoker koffie- of espressomachine ontkalken. Dit is beter voor het apparaat en uw gezondheid. Bovendien kan de smaak van uw koffie aangetast worden. Wij helpen u zo snel mogelijk. Bestelt u voor 16:00 vandaag dan zorgen wij ervoor dat u morgen alweer van uw koffie kunt genieten. Ontkalken is niet het enige wat nodig is om uw apparaat topconditie te houden. Ook grondig reinigen is van belang. Dit kan met onze reinigingstabletten.