Waterkoker ontkalkingstabletten – 18 stuks

Waterkoker ontkalkingstabletten – 18 stuks

Op voorraad - Volgende dag geleverd!

Met de ontkalkingstabletten voor waterkokers maakt u de waterkoker weer snel vrij van kalkaanslag en geniet u snel weer van een lekkere en warme kop thee.

Wissen

Gratis verzenden bij alle bestellingen > € 25

  • Voor 16:00 uur besteld = volgende dag geleverd.
  • Uitstekende klantenservice voor eventuele hulp achteraf.

Keurmerk

Beschrijving

Ontkalkingstabletten voor waterkokers – 18 stuks zijn gemakkelijk in gebruik en maken uw waterkoker snel weer vrij van kalk. Het is aan te raden om gemiddeld elke maand uw waterkoker te ontkalken. Zo voorkomt u kalkaanslag in de thee en geniet u langer van een warme kop thee omdat het water beter op temperatuur komt met een schoon verwarmingselement.

Waardoor ontstaat kalk?

Kalk ontstaat doordat de mineralen, die in het water zitten, zich ophopen in de waterkoker. Deze ophoping van mineralen is kalkaanslag. Het verwarmingselement van de waterkoker zit vaak onder de kalk na langer gebruik. Hierdoor komt de kalkaanslag ook in uw kop thee terecht en verbruikt de waterkoker meer stroom omdat het moeite krijgt om het water op te warmen.

De hoeveelheid kalk die zich vormt is ook afhankelijk van de waterhardheid, of u water in de waterkoker achterlaat na gebruik en hoe vaak u de waterkoker gebruikt. Om te ontkalken kunt u ontkalkingstabletten voor waterkoker – 18 stuks gebruiken, maar ook vloeibare ontkalker voor waterkokers werkt ontzettend goed.

De waterkoker ontkalken

Het ontkalken van een waterkoker is gemakkelijk en snel te doen:

  1. Leeg het waterreservoir
  2. Vul het reservoir 500 ml warm water en 1 ontkalkingstablet.
  3. Laat dit 10-15 minuten intrekken. Spoel vervolgens de waterkoker een aantal keer na met schoon water.

Vandaag besteld, morgen in huis

De ontkalkingstabletten wordt verstuurd via pakketten. Zodra uw bestelling verzonden is krijgt u een track and trace code via de e-mail. Bestelt u vandaag voor vier uur, dan heeft u de tabletten morgen al in huis. Wij doen onze uiterste best om het onderhoud van uw waterkoker zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dus mocht u vragen hebben over de vloeibare ontkalker, neem dan vooral contact met onze klantenservice op. Dan gaan we kijken hoe we u zo goed mogelijk verder kunnen helpen.

Extra informatie

Aantal tabletten

18 tabletten