Melkschuimreiniger voor DeLonghi

Bij het gebruik van het melksysteem blijven melkresten achter in het melksysteem van de koffiemachine. Deze melkresten hopen zich op en zorgen voor verstoppingen, lauwe koffie of zelfs geen melklaag. De melkschuimreiniger kunt u gebruiken om het melksysteem te reinigen. De melkopschuimer reinigen is nu ook makkelijk gedaan met de melkschuimreiniger voor DeLonghi. Hieronder vindt u alle melkschuimreinigers voor dit merk.

Melkschuimreiniger voor DeLonghi
Show Filters

Toont alle 2 resultaten

Show Filters

Toont alle 2 resultaten

Het reinigingsproces

De melkschuimreiniger voor DeLonghi is vloeibaar en gemakkelijk te gebruiken. Om uw melksysteem te reinigen kunt u het beste de stappen in de handleiding van uw DeLonghi koffieautomaat volgen. Over het algemeen komt het hier op neer: Verwijder de melkbak van uw koffiemachine en giet deze leeg. Voeg hier daarna 30 ml melkschuimreiniger toe per liter water. Meng het water en de melkschuimreiniger goed. Start vervolgens de reinigingsprocedure zoals die staat beschreven in de handleiding. Wanneer uw koffiemachine geen reinigingsprogramma heeft moet u de onderdelen van het melksysteem in een bak stoppen. Voeg hier ook het reinigingsmiddel aan toe. De hoeveelheid die u aan moet houden is 30 ml melkschuimreiniger per 1000 ml water. De melkresten zijn nu makkelijk te verwijderen wanneer u alles afspoelt met water. Gebruik eventueel een borsteltje voor de hardnekkige melkresten.

Problemen bij melkrestanten in uw koffiemachine

De melkschuimreiniger voor DeLonghi is gemaakt om opgehoopte eiwitten, melkvetten en melkresten in uw koffiemachine te verwijderen. Het niet reinigen van uw koffiemachine kan ernstige gevolgen hebben. De melkrestanten worden een stuk hardnekkiger wanneer u lang wacht met reinigen. Opgehoopte melkresten hebben een negatieve impact op de schuimlaag en op de smaak van de koffie zelf. In het slechtste geval moeten er onderdelen van het melksysteem vervangen worden. Daarom is het zo belangrijk dat u deze goed bijhoudt. Wij raden u aan om telkens na gebruik van het melksysteem deze te reinigen met de melkschuimreiniger voor DeLonghi, of eerder wanneer het apparaat dat aangeeft. Hiermee verlengt u de levensduur van uw DeLonghi koffiemachine.