Melkschuimreiniger voor DeLonghi – 1000 ml

Melkschuimreiniger voor DeLonghi – 1000 ml

Op voorraad - Volgende dag geleverd!

Het reinigen van het melksysteem is snel en gemakkelijk gedaan met de melkschuimreiniger voor DeLonghi – 1000 ml. Het reinigen van het melksysteem in uw koffiemachine verlengt de levensduur van het apparaat en zorgt er voor dat uw melkschuim van goede kwaliteit is. De melkopschuimer reinigen is nu ook makkelijk met behulp van deze melkschuimreiniger. Melkrestanten tasten verschillende onderdelen van het apparaat aan waardoor u nóg meer tijd en geld kwijt bent aan onderhoud. Dit heeft ook invloed op de kwaliteit van uw latte macchiato of cappuccino. Reinig daarom het melksysteem met de melkschuimreiniger voor DeLonghi om langer van uw koffie te genieten.

Wissen

Gratis verzenden bij alle bestellingen > € 25

  • Voor 16:00 uur besteld = volgende dag geleverd.
  • Uitstekende klantenservice voor eventuele hulp achteraf.

Keurmerk

Beschrijving

Het melksysteem in uw koffieautomaat laat vaak melkrestanten achter die een probleem kunnen vormen als u deze niet verwijderd. Deze melkrestanten hopen zich op in de leidingen en dat kan voor verstoppingen zorgen. De melkresten blijven ook in de melkbak achter waardoor de smaak en kwaliteit van het melk wordt aangetast. Als u lang wacht met schoonmaken zijn de melkresten een stuk moeilijker te verwijderen. Wanneer u hier te lang mee wacht kunnen er onderdelen stuk gaan en moeten deze zelfs vervangen worden. Die kosten zijn te voorkomen wanneer u het melksysteem reinigt met de melkschuimreiniger voor DeLonghi – 1000 ml.

De melkschuimreiniger voor DeLonghi – 1000 ml gebruiken

In de handleiding van uw koffiemachine staat precies uitgelegd hoe het reinigingsproces van het melksysteem verloopt. Wij vatten het kort samen voor u:

Wat u als eerste moet doen is de melkbak verwijderen en de overgebleven melk leeggieten. Vervolgens giet u in deze melkbak 30 ml melkschuimreiniger per liter water. Dit moet u goed samen mengen om het reinigingsproces soepel te laten verlopen. In de handleiding staan dan uitgelegd welke handelingen u moet ondernemen om het reinigingsproces te starten. Spoel de melkbak achteraf goed af met water om eventuele melkresten en reinigingsmiddel te verwijderen.

Wanneer uw koffiemachine geen reinigingsprogramma voor het melksysteem heeft moet u de volgende stappen nemen:

  1. De onderdelen die onder de melkresten zitten moeten worden losgemaakt en geplaatst worden in een aparte bak.
  2. Giet in deze bak de melkschuimreiniger voor DeLonghi en laat de onderdelen hier even in liggen.
  3. Spoel de bak hier ook af met water om vuiligheid te verwijderen.

Vandaag besteld, morgen in huis

De melkschuimreiniger wordt verstuurd via pakketten. Zodra uw bestelling verzonden is krijgt u een track and trace code via de e-mail. Bestelt u vandaag voor vier uur, dan heeft u de melkschuimreiniger morgen al in huis binnen. Wij doen onze uiterste best om het onderhoud van uw koffiemachine zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dus mocht u vragen hebben over de melkschuimreiniger neem dan vooral contact met onze klantenservice op. Dan gaan we kijken hoe we u zo goed mogelijk verder kunnen helpen.

Extra informatie

Soort

Melkschuimreiniger

Geschikt voor

DeLonghi

Aantal ml

1000 ml