Alle onderhoudsproducten voor Krups

U wilt uiteraard zo lang mogelijk van uw Krups koffie- of espressomachine kunnen genieten. Op onze website hebben wij een aantal onderhoudsproducten voor Krups die hiervoor kunnen zorgen. Onderhoud van uw Krups koffiemachine is namelijk erg belangrijk. Voor het ontkalken zijn er de ontkalkingstabletten voor Krups, waarmee u de machine langer goed houd. Reinigingstabletten voor Krups reinigen uw koffie- of espressomachine en zorgen voor altijd een goed kwaliteit van uw koffie. In het melksysteem van uw koffiemachine blijven er vaak melkresten achter. De melkschuimreiniger voor Krups verwijdert melkresten uit uw melksysteem zodat u weer lekker kunt genieten van uw cappuccino. En dan is er nog de vloeibare ontkalker voor Krups die met gemak alle kalkresten uit uw koffiemachine verwijdert. De meeste Krups koffiemachines zijn voorzien van een lampje die aangeeft wanneer het apparaat ontkalkt moet worden. Daarom is het handig om deze producten op voorraad te hebben. Bovendien is het kopen van meer tabletten voordeliger!

Show Filters

Toont alle 21 resultaten

Show Filters

Toont alle 21 resultaten

Ontkalkingstabletten voor Krups

Kalkaanslag kan in iedere Krups koffiemachine ontstaan. Dit gebeurt in de loop van de tijd in het waterreservoir of in de leidingen van het apparaat. Hoe vaker er koffie wordt gezet, hoe meer kalk er kan ontstaan. Maar dit moet u niet tegenhouden om minder koffie te zetten. Wij hebben namelijk dé oplossing om kalk tijdig te verwijderen. Met de ontkalkingstabletten voor Krups heeft u de juiste tabletten voor alle modellen van dit merk. Hiermee houdt u het apparaat lang goed en kunt u altijd heerlijke koffie blijven drinken. Door dit maandelijks te doen, zorgt u ervoor dat het apparaat en de koffie goed blijft. 

Reinigingstabletten voor Krups

Voor een lange levensduur van uw Krups koffie- of espressomachine is het essentieel om deze goed te reinigen naast het ontkalken. Dit zijn namelijk twee verschillende stappen die u moet ondernemen voor een optimaal schoon resultaat. In plaats van schoonmaakazijn of vergelijkbare schoonmaakmiddelen, kunt u het beste reinigen met onze Krups reinigingstabletten. Deze tabletten zijn namelijk zo gemaakt om opgehoopte koffieresten in slechts één reinigingsbeurt volledig te verwijderen. Doe dit wel iedere maand voor blijvend schoon resultaat. 

Melkschuimreiniger voor Krups

Melkresten zijn erg slecht voor de levensduur van het melksysteem in uw koffiemachine. Dit komt doordat sommige onderdelen permanente schade kunnen veroorzaken wanneer u deze niet schoonmaakt. Dit brengt natuurlijk ook ongewenste kosten met zich mee. Als u het melksysteem elke dag na gebruik reinigt, hoeft u zich geen zorgen te maken over extra kosten of kapotte onderdelen. Het zetten van koffie met een goede schuimlaag wordt vanzelf onmogelijk naarmate u langer wacht met reinigen. Dit komt omdat het gehele systeem dan dichtslibt met opgehoopte melkresten. Reinig daarom tijdig uw melksysteem met de melkschuimreiniger voor Krups.

Vloeibare ontkalker voor Krups

Veel mensen vinden het fijner om met de vloeibare ontkalker de Krups koffiemachine te ontkalken. Het effect is echter hetzelfde als de ontkalkingstabletten voor Krups. Deze vloeibare ontkalker is niet merkgebonden en kan dus gebruikt worden voor alle soorten koffie- en espressomachines en zelfs waterkokers. De vloeibare ontkalker voor Krups is verkrijgbaar in verschillende hoeveelheden. Zo hebben wij deze per 1, 2, 4 en 8 stuks. 1 fles bevat 750 ml ontkalkingsvloeistof. De meeste machines worden gemiddeld één keer per maand ontkalkt.