Melkschuimreiniger voor Sage

Het melksysteem in uw koffiemachine is er voor gemaakt om melk- of een schuimlaag toe te voegen aan uw kop koffie. Bij het gebruik van het melksysteem blijven er melkresten achter in het systeem, die verwijderd moeten worden.. Deze melkresten zijn het beste te bestrijden met de melkschuimreiniger voor Sage. Melkresten hopen zich op in de leidingen en veroorzaken verstoppingen. Hierdoor krijgt ook de schuimlaag een nare bijsmaak. Onderdelen die aangetast zijn door melkresten kunnen permanente schade oplopen en moeten soms zelfs vervangen worden. Dit brengt extra kosten met zich mee. Daarom is het van belang dat u het melksysteem op tijd reinigt met de melkschuimreiniger voor Sage. De melkschuimreiniger is er alleen voor bedoeld om het melksysteem te reinigen. Om de koffiemachine zelf te reinigen, moet u de reinigingstabletten voor Sage gebruiken.

Melkschuimreiniger voor Sage
Show Filters

Toont alle 2 resultaten

Show Filters

Toont alle 2 resultaten

Reinigingsproces van het melksysteem

Bekijk de handleiding van uw koffiemachine voor alle informatie over het reinigen van het melksysteem. Het reinigingsproces heeft meerdere stappen. In de basis komt het op het volgende neer: 1. Haal de bak met melk uit de koffiemachine en giet deze leeg. 2. Giet hier vervolgens 30 ml melkschuimreiniger voor Sage in en meng dit goed met 1000 ml water. 3. Plaats de melkbak weer in de koffiemachine en start het reinigingsprogramma van het melksysteem zoals beschreven staat in de handleiding. 4. Spoel de melkbak een paar keer om zodat eventuele melkresten verwijderd worden. Gebruik voor hardnekkige melkresten een klein borsteltje. Heeft uw koffiemachine geen reinigingsprogramma voor het melksysteem of wilt u liever zelf het melksysteem schoonmaken? Er is andere manier om het systeem te reinigen. Echter, dit kost iets meer inspanning. Het gaat als volgt: 1. Koppel alle onderdelen van het melksysteem los en leg ze apart in een grote bak. 2. Giet in deze bak de melkschuimreiniger voor Sage en meng dit met water. Houdt dezelfde verhouding aan als bij het bovengenoemde reinigingsprogramma. 3. Laat de onderdelen even in de bak liggen zodat de melkresten vanzelf zacht worden en loskomen. 4. Spoel alle onderdelen daarna af met water en gebruik eventueel een borsteltje.

Vandaag besteld, morgen in huis

De melkschuimreiniger wordt verstuurd via pakketten. Zodra uw bestelling verzonden is krijgt u een track and trace code via de e-mail. Bestelt u vandaag voor vier uur, dan heeft u de melkschuimreiniger morgen al in huis binnen. Wij doen onze uiterste best om het onderhoud van uw koffiemachine zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dus mocht u vragen hebben over de melkschuimreiniger neem dan vooral contact met onze klantenservice op. Dan gaan we kijken hoe we u zo goed mogelijk verder kunnen helpen.