Krups reinigingstabletten

Reinigingstabletten voor het merk Krups zijn geschikt voor alle koffiemachine modellen van dit merk, waardoor u altijd de juiste tabletten in huis heeft. Met deze tabletten kunt u gemakkelijk uw koffie- of espressomachine reinigen. Het reinigen van de koffiemachine zal de kwaliteit van de koffie waarborgen, en ook de losse onderdelen van uw machine zullen profiteren van een reiniging.
Reinigingstabletten zijn niet bedoeld om uw koffiemachine te ontkalken, daarvoor heeft u de ontkalkingstabletten voor Krups nodig.

Show Filters

Toont alle 4 resultaten

Show Filters

Toont alle 4 resultaten

Krups reinigingstabletten online bestellen

De Krups reinigingstabletten reinigen de koffieaanslag en verstoppingen die blijven zitten op de onderdelen van uw espressomachine. Het is belangrijk om uw koffiemachine regelmatig te reinigen om de kwaliteit te waarborgen. Reinigingstabletten bestelt u gemakkelijk via Koffie-tabletten.nl!

Reinigingstabletten voor Krups

Afhankelijk van hoe vaak u uw koffie- of espressomachine gebruikt, zal de machine aangeven wanneer deze gereinigd moet worden. Verder is het advies om dit minstens elke maand te doen, of vaker als uw machine dat aangeeft. De reinigingstabletten zijn te koop per 25, 50, 100, of 200 stuks. Hoe meer tabletten u tegelijk koopt, hoe goedkoper ze worden per stuk!

Vandaag besteld, morgen in huis

We begrijpen dat u uw Krups tabletten graag zo snel mogelijk in huis wilt hebben. Daarom zorgen we ervoor dat de reinigingstabletten morgen al geleverd worden, wanneer die vandaag vóór vier uur besteld zijn. Daarnaast hoeft u niet in huis te blijven voor een pakketje, want de tabletten worden gewoon met de post mee bezorgd. Wij doen onze uiterste best om het onderhoud van uw koffiemachine zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dus mocht u vragen hebben over de reinigingstabletten, neem dan vooral contact met onze klantenservice op. Dan gaan we kijken hoe we u zo goed mogelijk kunnen helpen.