Jura reinigingstabletten

Jura reinigingstabletten bestellen

Het verzorgen van uw Jura koffie- of espressomachine is belangrijk en daarom is het verstandig om uw apparaat met enige regelmaat te reinigen. Koffiemachines kunt u het beste reinigen met de speciale reinigingstabletten Jura. Het reinigen met schoonmaakazijn of vergelijkbare schoonmaakmiddelen kan mogelijk schade aan uw apparaat veroorzaken. Om de duurzaamheid van uw Jura te behouden raden wij aan de machine ten minste iedere maand of vaker te reinigen, indien uw apparaat dit aangeeft! Dit kan met het beste met Jura schoonmaakmiddelen, zoals de Jura reinigingstabletten!

Jura reinigingstabletten
Show Filters

Toont alle 8 resultaten

Show Filters

Toont alle 8 resultaten

Jura reinigingstabletten 25 stuks worden het meest verkocht

Onze Jura reinigingstabletten 25 stuks zijn het meest verkochte artikel op koffie-tabletten.nl. Met de hulp van onze voordelige tabletten reinigt u de koffieaanslag en verstoppingen die blijven zitten op de onderdelen van uw Jura koffie- of espressomachine. Hierdoor blijft uw machine en, minstens net zo belangrijk, uw koffie zuiver. Dit waarborgt de heerlijke smaak van uw kopjes koffie. De Jura reinigingstabletten worden ook verkocht in verpakkingen van 50, 100 of 200 stuks.

Waarom is het reinigen met Jura reinigingstabletten zo belangrijk?

Het reinigen van uw koffie- en espressomachine met Jura reinigingstabletten zorgt ervoor dat alle aanslag van de koffiebonen verwijderd wordt. Een goed gereinigde machine waarborgt de kwaliteit van de koffie waardoor de smaak niet aangetast wordt en langer lekker blijft. Daarnaast zorgt het goed reinigen van uw machine voor een langere levensduur van het apparaat en is er minder kans op storing. Het is dus cruciaal om uw koffiemachine goed te onderhouden en dit kunt u gemakkelijk doen door maandelijks uw koffiemachine te reinigen met de Jura Reinigingstabletten.

Reinigingstabletten Jura gebruiksaanwijzing

Het reinigen van Jura koffiemachines is eigenlijk een klusje van niks. Het neemt, in tegenstelling tot ontkalken, slechts een paar minuten van uw tijd in beslag. De Jura reinigingstabletten gebruiksaanwijzing ziet er als volgt uit:
  1. Uw Jura koffiemachine geeft de volgende melding: Apparaat Reinigen. U weet dan dat het tijd is om te reinigen. De meeste Jura koffie- en espressomachines geven stapsgewijs aan wat u moet doen.
  2. Leeg de residubak.
  3. Wanneer de machine vraagt om een reinigingstablet in de machine te stoppen. De meeste apparaten hebben een speciale Jura reinigingstabletten schacht.
  4. Zet een bakje onder de koffie-uitloop of leeg de restwaterbak voordat het reinigingsbeurt begint. Laat de machine vervolgens zijn werk doen.

Welke Jura reinigingstabletten voor mijn koffiemachine?

Waar de Jura Reinigingstabletten eindigen bij het schoonmaken van uw koffiemachine, laten de Jura 2-fasen reinigingstabletten nog een beschermende laag achter in alle leidingen. Hierdoor blijft uw machine langer beschermd van vet- en koffieresten en hoeft deze minder vaak gereinigd te worden.

Zijn Jura reinigingstabletten een alternatief voor ontkalken?

Nee! Onze reinigingstabletten voor Jura koffiemachines zijn geen alternatief voor het ontkalken van uw apparaat. Wanneer uw apparaat de melding geeft dat u uw apparaat moet ontkalken gebruikt u daarvoor Jura ontkalkingstabletten of Jura vloeibare ontkalker.

Jura reinigingstabletten Goedkoop kopen?

Bij koffie-tabletten.nl bieden wij de goedkoopste Jura reinigingstabletten aan. gratis verzenden vanaf €25,-. Wanneer u de reinigingstabletten voor Jura vandaag voor 16:00 koopt, zorgen wij dat deze de volgende werkdag geleverd wordt. De tabletten worden met de reguliere post bezorgd, waardoor u niet thuis hoeft te zijn om uw pakket in ontvangst te nemen. Mocht u voor, tijdens of na de Jura reinigingstabletten bestellen nog vragen hebben, kunt u contact opnemen met onze uitstekende klantenservice. Jura reinigingstabletten goedkoopst bestellen! Kies voor Koffie-tabletten.nl.