Douwe Egberts vloeibare ontkalker

De vloeibare ontkalker voor Douwe Egberts ontkalkt uw koffiemachine grondig en snel. Kalkresten die in uw machine achterblijven kunnen veel schade veroorzaken in uw koffiemachine en de smaak van uw koffie aantasten. Het is daarom belangrijk om uw machine regelmatig te ontkalken. De meeste koffiemachines geven zelf aan wanneer deze ontkalkt moeten worden. Geeft uw machine dit niet aan dan is het aan te raden om gemiddeld één keer per maand uw machine te ontkalken.

Gebruikt u liever ontkalkingstabletten? Gebruik dan de ontkalkingstabletten voor Douwe Egberts.

Het ontkalken van een koffiemachine is niet hetzelfde als het reinigen van een koffiemachine. Hiervoor gebruikt u reinigingstabletten voor Douwe Egberts.

Douwe Egberts vloeibare ontkalker
Show Filters

Enig resultaat

Show Filters

Enig resultaat

Douwe Egberts koffiezetapparaat ontkalken

Uw Douwe Egberts koffiezetapparaat ontkalken is erg belangrijk voor de kwaliteit van uw koffie. De kalkaanslag die kan ontstaan in uw Douwe Egberts koffiemachine is erg schadelijk voor uw apparaat. Er kunnen problemen ontstaan met het doorlopen van uw koffie of er kan storing plaatsvinden. Ook zouden de schilfers los kunnen laten en in uw koffie belanden, hierdoor ontstaat er een onaangename smaak. Dit is makkelijk op te lossen door regelmatig uw Douwe Egberts koffiezetapparaat te ontkalken met onze Douwe Egberts vloeibare ontkalker of ontkalkingstabletten.

Onderhoud van uw Douwe Egberts koffiemachine

Een koffiemachine heeft onderhoud nodig. Door het gebruik van de machine hopen kalk, koffievet en koffieresten zich op in het apparaat. Dit tast de smaak van uw koffie aan maar kan ook uw apparaat beschadigen. Het is daarom belangrijk uw koffiemachine regelmatig te reinigen en te ontkalken. Het ontkalken kunt u gemakkelijk en snel doen met deze vloeibare ontkalker voor Douwe Egberts of onze ontkalkingstabletten. Wanneer u koffie zet dan wordt er water gebruikt. Dit water bevat verschillende mineralen. Deze mineralen blijven achter in de leidingen van uw koffiemachine en hopen zich op. Hierdoor worden de onderdelen van uw koffiemachine aangetast. Hierdoor gaat de smaak van de koffie verloren en kan het water niet goed meer verwarmd worden. Hoe de Douwe Egberts koffiemachine ontkalkt moet worden vindt u terug in de handleiding van uw koffiemachine. Wilt u de koffiemachine ook reinigen? Gebruik dan reinigingstabletten.

Vloeibare ontkalker voor Douwe Egberts bestellen

De vloeibare ontkalker voor Douwe Egberts is verkrijgbaar in verschillende aantallen. Zo kunt u kiezen uit 1, 2, 4 en 8 stuks. Hoe meer u nodig heeft, hoe hoger de korting. De meeste koffiemachines geven aan wanneer het nodig is om te ontkalken. Is dit bij uw machine niet het geval? Dan raden wij aan om in ieder geval één keer per maand te ontkalken.

Vandaag besteld, morgen in huis

De vloeibare ontkalker wordt verstuurd via pakketten. Zodra uw bestelling verzonden is krijgt u een track and trace code via de e-mail. Bestelt u vandaag voor vier uur, dan heeft u de ontkalker morgen al in huis hebben. Wij doen onze uiterste best om het onderhoud van uw koffiemachine zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dus mocht u vragen hebben over de vloeibare ontkalker, neem dan vooral contact met onze klantenservice op. Dan gaan we kijken hoe we u zo goed mogelijk verder kunnen helpen.