Alle onderhoudsproducten voor Siemens

Het ontkalken en reinigen van een Siemens koffie- of espressomachine wordt meestal uitgesteld, omdat het nogal een vervelende klus is. Om deze klus toch snel en soepel uit te voeren, hebben wij de ontkalkingstabletten voor Siemens. Hiermee is uw Siemens koffiemachine binnen een paar minuten volledig ontkalkt. Hierna kunt u beginnen met het reinigen van uw koffiemachine. Daarvoor hebben wij de reinigingstabletten voor Siemens. U heeft beide tabletten nodig voor een optimale ontkalking en reiniging van uw Siemens koffiemachine. Vaak heeft het melksysteem van uw koffiemachine ook een reiniging nodig, doordat zich melkresten opstapelen. Hiervoor hebben wij de melkschuimreiniger voor Siemens. Ook voor de vloeibare ontkalker voor Siemens kunt u bij ons terecht. Wanneer u deze onderhoudsproducten voor Siemens minimaal één keer per maand gebruikt bent u gegarandeerd van altijd de heerlijkste koffie!

Show Filters

Toont alle 21 resultaten

Show Filters

Toont alle 21 resultaten

Ontkalkingstabletten voor Siemens

Kalkaanslag ontstaat in iedere koffie- of espressomachine, dus ook in uw Siemens koffiemachine. Hoe vaker u koffie zet, hoe sneller de kalk zich opstapelt. Dit komt door het water dat gebruikt moet worden. Daar zitten namelijk mineralen, calcium- en magnesiumionen in. Meestal geeft uw Siemens machine vanzelf aan wanneer het tijd is voor een ontkalking. Om uw Siemens koffiemachine kalkvrij te houden, raden wij aan om minimaal één keer per maand de Siemens ontkalkingstabletten te gebruiken.

Reinigingstabletten voor Siemens

Hoe reinig ik mijn Siemens koffiemachine?! Geen paniek, want dit is een heel simpel klusje. Dankzij de reinigingstabletten die wij voor Siemens beschikbaar hebben, voorkomt u eventuele verstoppingen. Volg de reinigingsstappen die in de manual van uw Siemens koffiemachine staan. Komt u hier niet uit? Raadpleeg dan onze pagina met veel gestelde vragen. Als u niet vindt waar u naar op zoek was, kunt u nog altijd gebruik maken van onze chatfunctie.

Melkschuimreiniger voor Siemens

De melkresten die in het melksysteem achterblijven tasten bepaalde onderdelen aan in uw koffiemachine. Dit heeft een negatief effect op de kwaliteit van de melkschuimlaag. De onderdelen in uw koffiemachine profiteren flink van een reiniging met de melkschuimreiniger voor Siemens. Wanneer u te lang wacht met het reinigen is het goed gebruiken van het melksysteem bijna onmogelijk. Het kan zelfs permanente schade opleveren waardoor u onderdelen moet vervangen. Dit brengt onnodige kosten met zich mee. Wij raden aan om het melksysteem na gebruik te reinigen. Dit is beter voor uw apparaat en voor de levensduur.

Vloeibare ontkalker Siemens

Is uw machine toe aan een ontkalkingsbeurt? Met de vloeibare ontkalker voor Siemens maakt u gemakkelijk en snel uw koffiemachine weer vrij van kalk. Kalk kan uw machine beschadigen waardoor deze sneller stuk gaat. Daarnaast beïnvloed het de kwaliteit van uw kop koffie. Het is daarom belangrijk om uw koffiemachine goed te verzorgen. Dit doet u door te ontkalken en te reinigen. U lost de vloeibare ontkalker op in water en start vervolgens de ontkalkingsprocedure. Binnen een paar minuten kunt u uw Siemens koffiemachine ontkalken. Gebruikt u liever ontkalkingstabletten? Gebruik dan de ontkalkingstabletten voor Siemens.