Melkschuimreiniger voor Siemens – 250 ml

Melkschuimreiniger voor Siemens – 250 ml

Op voorraad - Volgende dag geleverd!

Verschillende onderdelen van uw koffiemachine kunnen soms vol zitten met melkresten. Dit komt doordat er melkresten achterblijven wanneer u gebruik maakt van het melksysteem. Deze melkresten zorgen voor problemen en dus extra onderhoud. De melkschuimreiniger voor Siemens – 250 ml verwijdert deze melkresten en zorgt voor een schoon en functionerend melksysteem. De melkopschuimer reinigen gaat ook ontzettend makkelijk met de melkschuimreiniger voor dit merk. Deze melkschuimreiniger verlengt de levensduur van uw koffiemachine zodat u langer kunt genieten van een lekkere cappuccino of late macchiato.

Wissen

Gratis verzenden bij alle bestellingen > € 25

  • Voor 16:00 uur besteld = volgende dag geleverd.
  • Uitstekende klantenservice voor eventuele hulp achteraf.

Keurmerk

Beschrijving

Het goed onderhouden van het melksysteem is een noodzaak als u een goede cappuccino of late macchiato wil zetten. Het melksysteem in uw koffiemachine raakt vervuild tijdens het gebruik en functioneert dan niet goed meer. De machine levert dan een slechte schuimlaag of levert zelfs helemaal geen melk meer aan. Dit komt doordat er melkresten achterblijven in het melksysteem nadat u hier gebruik van maakt. Deze melkresten gaan zich ophopen en tasten verschillende onderdelen aan in het melksysteem. Daarom is het zo belangrijk om uw koffieapparaat goed te onderhouden met de melkschuimreiniger voor Siemens – 250 ml. Hiermee maakt u het melksysteem schoon en verlengt u de levensduur van uw Siemens koffiemachine. Heeft u niet genoeg aan 250 ml? Klikt u dan hier voor de melkschuimreiniger van 1000 ml.

Reinigingsproces en melkschuimreiniger voor Siemens – 250 ml in stappen

In de handleiding staan alle stappen van het reinigingsproces voor het melksysteem verwerkt. Wij leggen het hier in het kort voor u uit:

  1. Om te beginnen met het reinigen van uw melksysteem moet u eerst de melkbak uit uw koffiemachine halen. Hier zit waarschijnlijk nog wat overgebleven melk in. Giet de bak leeg.
  2. Vervolgens doet u de melkschuimreiniger in de melkbak. Houdt hier 30 ml aan per liter water. Laat het water en de melkschuimreiniger goed mengen voor een beter resultaat.
  3. Plaats de bak met het reinigingsmengsel terug in de koffiemachine om verder te gaan met het reinigingsproces. Raadpleeg hier uw handleiding voor meer informatie.
  4. Spoel na het reinigingsproces de bak een aantal keren af met water. Zo blijven er geen resten achter.

U kunt het melksysteem ook op een andere manier reinigen:

  1. Koppel de onderdelen van het melksysteem los en leg deze apart in een grote bak.
  2. In deze bak moet u de melkschuimreiniger voor Siemens gieten. Hier geldt ook 30 ml melkschuimreiniger per liter water. Laat dit goed met elkaar mengen.
  3. De onderdelen moeten een tijdje in de bak liggen. Maak de onderdelen achteraf nog schoon met water en eventueel een klein borsteltje. Zo bent u er zeker van dat het melksysteem helemaal schoon is.

Vandaag besteld, morgen in huis

De melkschuimreiniger wordt verstuurd via pakketten. Zodra uw bestelling verzonden is krijgt u een track and trace code via de e-mail. Bestelt u vandaag voor vier uur, dan heeft u de melkschuimreiniger morgen al in huis binnen. Wij doen onze uiterste best om het onderhoud van uw koffiemachine zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dus mocht u vragen hebben over de melkschuimreiniger neem dan vooral contact met onze klantenservice op. Dan gaan we kijken hoe we u zo goed mogelijk verder kunnen helpen.

Extra informatie

Soort

Melkschuimreiniger

Geschikt voor

Siemens

Aantal ml

250 ml