Kies uw merk koffiemachine

Ontkalkings- en reinigingsproducten voor uw koffiemachine

Het is belangrijk om uw koffiemachine goed te onderhouden. Bij het onderhoud van een koffiemachine zijn het ontkalken en reinigen van de machine belangrijk om te doen. Met onze reinigings- en ontkalkingsproducten verwijderd u gemakkelijk en snel alle koffieresten, kalkaanslag en koffievet uit uw machine.

Uw koffiemachine ontkalken?

Heeft uw koffie een nare smaak? Loopt de koffie slecht door? Of is uw koffie lauw? Dan is de kans groot dat uw koffiemachine ontkalkt moet worden. De meeste koffiemachines geven dit tegenwoordig automatisch aan doordat er een lampje gaat branden. Is dit niet het geval? Dan raden wij aan om gemiddeld één keer per maand uw machine te ontkalken. Afhankelijk van het gebruik kan dit afwijken.

Met onze ontkalkingstabletten of vloeibare ontkalker ontkalkt u de machine snel en gemakkelijk.

Tijdens het zetten van een kop koffie wordt water gebruikt. Water bevat van nature mineralen die deels omgezet worden in kalkaanslag. Deze hecht zich op de elementen van uw koffiemachine, deze aanslag vormt vervolgens een blokkade voor het verwarmen van uw koffie, verstopt de leidingen of tast andere onderdelen in het systeem aan. Om permanente schade te voorkomen is het dan ook belangrijk om regelmatig uw machine te ontkalken.

Kies hierboven uw merk koffiemachine en bestel gemakkelijk en snel de benodigde onderhoudsproducten.

Uw koffiemachine reinigen?

Het reinigen van uw koffiemachine is een ander proces dan het ontkalken. Bij het ontkalkingsproces worden kalkaanslag en kalkresten verwijderd uit uw koffiemachine. Bij het reinigen van uw koffiemachine worden koffieresten, koffievet en koffie aanslag verwijderd. Hier heeft u reinigingstabletten voor de koffiemachine nodig. Het is daarom belangrijk om uw machine regelmatig te reinigen. Bij de meeste machines wordt dit tegenwoordig automatisch aangegeven wanneer uw koffiemachine gereinigd moet worden.  Reinigt u de machine niet, dan kan er permanente schade ontstaan aan uw koffiemachine. Voorkom dit door de machine dus regelmatig te reinigen en te ontkalken met de reinigingstabletten, ontkalkingstabletten of vloeibare ontkalker.

Kies hierboven uw merk koffiemachine en bestel gemakkelijk en snel de benodigde onderhoudsproducten.

Gratis verzenden

Bij alle bestellingen >€25

Snelle levering

Voor 16:00 uur besteld = volgende dag geleverd.

Uitstekende klantenservice

Wij helpen u graag bij eventuele problemen met de tabletten.

100% veilig betalen

Betaal eenvoudig via iDeal, Paypal of Creditcard.