Alle onderhoudsproducten voor Melitta

Het ontkalken en reinigen van uw koffie- of espressomachine zorgt ervoor dat u kwaliteitskoffie kunt blijven drinken. Wij hebben daarom onderhoudsproducten voor Melitta, waaronder ontkalkingstabletten voor Melitta. Hiermee is het ontkalken van uw Melitta Caffeo Solo of Melitta barista zo gepiept. Reinigingstabletten voor Melitta reinigen uw koffie- of espressomachine en zorgen ervoor dat u koffie lekker blijft. Ook voor het melksysteem hebben wij de melkschuimreiniger voor Melitta die alle melkresten uit uw melksysteem verwijdert. Deze zijn verkrijgbaar per 250 ml of 1 Liter. En dan is er nog de vloeibare ontkalker voor Melitta die met gemak alle kalkresten uit uw koffiemachine verwijdert. De meeste Melitta koffiemachines zijn voorzien van een lampje die aangeeft wanneer het apparaat toe is aan ontkalking. Wanneer u meer tabletten koopt, heeft u meer voordeel + altijd voorraad in huis = altijd heerlijke koffie & langer levensduur van uw Melitta koffiemachine.

Show Filters

Toont alle 21 resultaten

Show Filters

Toont alle 21 resultaten

Ontkalkingstabletten voor Melitta

Ontkalkingstabletten voor Melitta zijn geschikt voor alle koffiemachine modellen van dit merk. Kalk is niet te voorkomen. Kalk ontstaat in uw koffiemachine doordat er mineralen, calcium- en magnesiumionen in water zit. Dit is geen ramp, maar kan uw koffiemachine wel beschadigen als deze niet tijdig wordt ontkalkt. Met één ontkalkingstablet per maand, kunt u verder genieten van uw koffie. Deze ontkalkingstabletten voor Melitta zijn te verkrijgen in verpakkingen van 9, 18, 36, 72 en 144 stuks. Hoe meer tabletten u bestelt, hoe voordeliger de koop.

Reinigingstabletten voor Melitta

Zo lang mogelijk genieten van uw Melitta koffie- of espressomachine is wat u het liefste wil. Echter heeft iedere machine reiniging nodig om dit te waarborgen. Om de kwaliteit van uw machine én uw koffie te behouden kunt u het best reinigen met Melitta reinigingstabletten. Hiermee verwijdert u koffieaanslag en voorkomt u eventuele verstoppingen.

Melkschuimreiniger voor Melitta

In melk zitten eiwitten, melkvetten en andere melkresten die achter blijven in het melksysteem van uw Melitta koffiemachine. Wanneer deze onderdelen zich ophopen, kan er permanente schade ontstaan. Dit heeft effect op de kwaliteit van de melk en schuimlaag. Wie wordt daar nou blij van? Wij hebben voor u de melkschuimreiniger voor Melitta die bestand is tegen deze melkaanslag en reinigt daarbij het hele melksysteem. Ons advies is om dit iedere keer na gebruik te doen. Het is maar een klein klusje, voor een groot resultaat, namelijk een langer bestaan van uw Melitta koffiemachine!

Vloeibare ontkalker voor Melitta

Voor de vloeistofliefhebber hebben wij ook de vloeibare ontkalker voor Melitta beschikbaar. Deze ontkalkt uw Melitta koffie- of espressomachine als de bliksem. Als het goed is, kan u in de handleiding van uw koffiemachine informatie vinden over de reiniging van uw apparaat. Zo niet, raadpleeg dan de stappen voor het ontkalkingsproces op onze website.