Melkschuimreiniger voor Melitta – 250 ml

Melkschuimreiniger voor Melitta – 250 ml

Op voorraad - Volgende dag geleverd!

De melkschuimreiniger voor Melitta – 250 ml heeft een krachtige werking tegen melkresten in uw koffiemachine en is makkelijk te gebruiken. Wij raden u aan om elke dag uw melksysteem te reinigen nadat u hier gebruik van hebt gemaakt, of eerder wanneer uw koffiemachine dat aangeeft. Melkrestanten in het melksysteem zijn slecht voor het melksysteem in uw koffieapparaat. Onderdelen kunnen zwaar aangetast worden en moeten soms vervangen worden wanneer deze niet worden gereinigd. Gebruik de melkschuimreiniger voor Melitta – 250 ml om uw melksysteem schoon te maken en de levensduur van uw koffiemachine te verlengen. De melkopschuimer reinigen kan nu ook gemakkelijk met deze melkschuimreiniger.

Wissen

Gratis verzenden bij alle bestellingen > € 25

  • Voor 16:00 uur besteld = volgende dag geleverd.
  • Uitstekende klantenservice voor eventuele hulp achteraf.

Keurmerk

Beschrijving

Het gebruik van het melksysteem in uw koffieautomaat laat altijd wat melkresten achter in de leidingen en in de melkbak die een probleem kunnen vormen als u het niet reinigt. Bij gebruik van het melksysteem kan de kwaliteit van uw schuimlaag erg laag zijn. Dit heeft dus ook invloed op  de smaakbeleving van uw kop koffie. Met de melkschuimreiniger voor Melitta – 250 ml kunt u deze melkresten gemakkelijk verwijderen.

Reinigingsproces met de melkschuimreiniger voor Melitta – 250 ml

In de handleiding van uw koffiemachine staan de stappen voor het reinigingsproces uitgelegd zodat uw melksysteem weer optimaal kan functioneren. Het komt in het kort hierop neer:

  1. U moet allereerst beginnen bij de melkbak in uw koffiemachine. Haal deze uit de koffiemachine en giet de overgebleven melk weg.
  2. Daarna moet u 2 dingen in de melkbak gieten: de melkschuimreiniger voor Melitta en water. Houdt hier 30 ml melkschuimreiniger per 1000 ml water aan en laat dit goed mengen.
  3. Stop de melkbak daarna terug in de koffiemachine en start het reinigingsproces zoals die staat beschreven in de handleiding.
  4. Spoel achteraf alles schoon met water. Zo bent u er zeker van dat er geen melkresten achterblijven.

U kunt het melksysteem ook schoonmaken zonder het reinigingsproces:

  1. Het koffiesysteem bestaat uit verschillende onderdelen. Koppel deze onderdelen los en plaat ze in een grote bak.
  2. Giet hier melkschuimreiniger en water in. Houdt ook hier 30 ml per 1000 ml aan.
  3. Deze onderdelen moeten een tijdje in de bak blijven zitten zodat de melkresten los beginnen te komen. Spoel de melkresten achteraf weg met water.
  4. U kunt bij hardnekkige melkrestanten een klein borsteltje gebruiken.

Vandaag besteld, morgen in huis

De melkschuimreiniger wordt verstuurd via pakketten. Zodra uw bestelling verzonden is krijgt u een track and trace code via de e-mail. Bestelt u vandaag voor vier uur, dan heeft u de melkschuimreiniger morgen al in huis binnen. Wij doen onze uiterste best om het onderhoud van uw koffiemachine zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dus mocht u vragen hebben over de melkschuimreiniger neem dan vooral contact met onze klantenservice op. Dan gaan we kijken hoe we u zo goed mogelijk verder kunnen helpen.

Extra informatie

Soort

Melkschuimreiniger

Geschikt voor

Melitta

Aantal ml

250 ml