Philips ontkalker vloeibaar

De vloeibare ontkalker voor Philips maakt uw koffiemachine weer kalkvrij. Kalk ontstaat door de mineralen uit het water, die achterblijven op de elementen en in de leidingen van uw koffiemachine. Deze kalk verstopt het systeem waardoor de koffie niet goed verwarmd wordt, de koffie een rare smaak krijgt en de onderdelen van uw machine sneller slijten.

Het is dus belangrijk om uw machine regelmatig te ontkalken.

Gebruikt u liever ontkalkingstabletten? Gebruik dan de ontkalkingstabletten voor Philips.

Het ontkalken van een koffiemachine is niet hetzelfde als het reinigen van een koffiemachine. Hiervoor gebruikt u reinigingstabletten voor Philips.

Philips ontkalker vloeibaar
Show Filters

Enig resultaat

Show Filters

Enig resultaat

Koffiemachine ontkalken

Uw Philips koffiemachine heeft regelmatig onderhoud nodig. Ontkalken en reinigen is een groot onderdeel van die onderhoud. Wanneer kalk zich ophoopt in de machine dan kan dit schade veroorzaken. Het verkort de levensduur van uw machine. Kalk wordt veroorzaakt door het water. De mineraalresten die achterblijven in de machine bouwen zichzelf op en vormen kalkaanslag. Om deze aanslag te verwijderen heeft u ontkalkingsmiddelen nodig. Deze vloeibare ontkalker is geschikt voor Philips koffiemachines. Hoe dit ontkalken werkt voor uw machine vindt u in de handleiding van uw koffiemachine. Moet uw koffiemachine ook gereinigd worden? Dan gebruikt u reinigingstabletten.

Philips ontkalker vloeibaar kopen

Vloeibare ontkalker voor Philips bevat 750 ml ontkalker. De flessen zijn verkrijgbaar in aantallen van 1, 2, 4 en 8 stuks. Naarmate u meer flessen besteld, krijgt u meer korting en worden de flessen dus goedkoper per stuk.

Vandaag besteld, morgen in huis

De vloeibare ontkalker Philips wordt verstuurd in pakketten. Zodra uw bestelling verzonden is krijgt u een track and trace code via de e-mail. Bestelt u vandaag voor vier uur, dan heeft u de ontkalker morgen al in huis hebben. Wij doen onze uiterste best om het onderhoud van uw koffiemachine zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dus mocht u vragen hebben over de vloeibare ontkalker, neem dan vooral contact met onze klantenservice op. Dan gaan we kijken hoe we u zo goed mogelijk verder kunnen helpen.