Vloeibare ontkalker voor Philips

Vloeibare ontkalker voor Philips

Op voorraad - Volgende dag geleverd!

De vloeibare ontkalker voor Philips is geschikt voor koffiemachines van Philips en Senseo apparaten. Maak uw koffieapparaat in een handomdraai weer vrij van kalk, zodat u weer snel kunt genieten van een warme kop koffie.

Wissen

Gratis verzenden bij alle bestellingen > € 25

  • Voor 16:00 uur besteld = volgende dag geleverd.
  • Uitstekende klantenservice voor eventuele hulp achteraf.

Keurmerk

Beschrijving

De vloeibare ontkalker voor Philips helpt u bij het kalkvrij maken van uw koffiemachine. Verbruikt uw machine meer stroom en krijgt deze meer moeite met het zetten van een kop koffie? Is de smaak van uw koffie anders en is deze niet warm? Dan is het meestal kalkaanslag die dit veroorzaakt. Het is belangrijk om uw machine regelmatig te onderhouden, hier hoort ontkalken ook bij. Moet uw machine ook gereinigd worden? Dan heeft u ook reinigingstabletten voor Philips nodig.

Philips koffiemachine ontkalken

Om koffie te zetten heeft u ook water nodig. Dit water bevat mineralen die achterblijven in uw machine. Deze mineralen hopen zich op en vormen kalkaanslag. Kalk aanslag zorgt ervoor dat uw systeem niet meer naar behoren werkt. Om te voorkomen dat uw systeem hierdoor een kortere levensduur krijgt moet deze regelmatig schoon gemaakt worden.

De meeste koffiemachines hebben tegenwoordig een ontkalkingsprogramma en geven aan wanneer het tijd is om te ontkalken. Hoe vaak u moet ontkalken is afhankelijk van hoe veel koffie u zet en wat de hardheid van het water is. Door de machine goed te onderhouden zal deze langer mee gaan en blijft de smaak van uw kop koffie behouden.

In de handleiding van uw koffiemachine staat hoe u deze het beste kunt ontkalken. Hierin staat ook beschreven of u beter ontkalkingstabletten of vloeibare ontkalker kunt gebruiken.

Senseo ontkalken

Ook uw Senseo kunt u ontkalken met vloeibare ontkalker voor Philips. U lost hiervoor 125 ml van de ontkalker op in een halve liter water. Vervolgens laat u dit door de machine lopen zoals u normaal koffie zou zetten. Laat het middel een kwartier inwerken en spoel daarna de senseo meerdere malen door. Zo kunt u ook met uw Senseo weer snel genieten van een kop koffie.

Het Ontkalkingsproces

Raadpleeg voor het ontkalken van uw machine altijd de handleiding van uw koffiemachine

  1. Leeg het waterreservoir
  2. Vul het reservoir met 125 ml ontkalker en 500 ml water.
  3. Start het ontkalkingsprogramma van uw koffiemachine en volg de instructies van de fabrikant. Heeft uw koffiemachine geen ontkalkingsprogramma? Laat de ontkalker met het water dan door de machine lopen en laat dit 10-15 minuten intrekken. Spoel het apparaat daarna grondig door met 1-2 volle water reservoirs aan schoon water.
  4. De ontkalker heeft een kleurenindicator. Is de ontkalkingskracht van de vloeistof uitgewerkt? Dan krijgt de vloeistof een gele kleur.

Vandaag besteld, morgen in huis

De vloeibare ontkalker wordt verstuurd via pakketten. Zodra uw bestelling verzonden is krijgt u een track and trace code via de e-mail. Bestelt u vandaag voor vier uur, dan heeft u de ontkalker morgen al in huis hebben. Wij doen onze uiterste best om het onderhoud van uw koffiemachine zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dus mocht u vragen hebben over de vloeibare ontkalker, neem dan vooral contact met onze klantenservice op. Dan gaan we kijken hoe we u zo goed mogelijk verder kunnen helpen.