Melkschuimreiniger voor Krups – 250 ml

Melkschuimreiniger voor Krups – 250 ml

Op voorraad - Volgende dag geleverd!

Een schoon melksysteem is ontzettend belangrijk voor het zetten van koffie met een goede schuimlaag, maar het melksysteem laat veel melkresten achter na gebruik. Deze melkresten hopen zich op in verschillende onderdelen van de koffiemachine. Dit kan zorgen voor problemen wanneer het niet schoongemaakt wordt. Het heeft ook een negatieve impact op de smaakbeleving van de koffie. De melkschuimreiniger voor Krups – 250 ml verwijdert melkresten in het melksysteem en verlengt de levensduur van het apparaat.

Wissen

Gratis verzenden bij alle bestellingen > € 25

  • Voor 16:00 uur besteld = volgende dag geleverd.
  • Uitstekende klantenservice voor eventuele hulp achteraf.

Keurmerk

Beschrijving

De melkrestanten die achterblijven in uw koffieautomaat, na gebruik van het melksysteem, kunnen voor allerlei problemen zorgen. Deze problemen brengen onnodige kosten met zich mee. Opgehoopte melkresten kunnen leiden tot verstoppingen waardoor het melksysteem niet optimaal kan functioneren. Verder kunnen melkresten het stoomcircuit blokkeren of het luchtventiel aantasten. Al deze problemen zorgen er voor dat u soms geen melk meer kunt opschuimen of dat de schuimlaag van slechte kwaliteit is. Soms moeten er onderdelen vervangen worden. Met de melkschuimreiniger voor Krups – 250 ml kunt u dit allemaal voorkomen.

Het melksysteem en de melkschuimreiniger

Hoe u het melksysteem moet reinigen staat allemaal in de handleiding van uw koffiemachine beschreven. Het reinigingsproces begint met een paar stappen die wij hier in het kort gaan uitleggen.

Het reinigingsproces start met het loskoppelen van de melkbak. De melkbak zal waarschijnlijk wat melk bevatten. Giet de overgebleven melk weg. Giet in de melkbak de melkschuimreiniger voor Krups. Houdt 30 ml melkschuimreiniger per 1000 ml water aan. Om het reinigingsproces soepel te laten verlopen moet u het reinigingsmiddel en het water goed met elkaar mengen. Nadat u dit gedaan heeft moet u de melkbak weer terug stoppen in de koffiemachine. Volg daarna de instructies op in de handleiding. Spoel de melkbak achteraf goed af met water om de overgebleven melkresten weg te spoelen.

U kunt het melksysteem ook schoonmaken zonder het reinigingsproces. Begin met het loskoppelen van alle onderdelen van het melksysteem. Stop deze onderdelen in een aparte bak. Giet in deze bak ook de melkschuimreiniger voor Krups – 250 ml. Houdt hier 30 ml melkschuimreiniger per 1000 ml aan. laat de onderdelen voor een tijdje in de bak zitten en maak ze achteraf schoon met warm water. Wij adviseren u om een klein borsteltje te gebruiken bij hardnekkige melkresten.

Vandaag besteld, morgen in huis

De melkschuimreiniger wordt verstuurd via pakketten. Zodra uw bestelling verzonden is krijgt u een track and trace code via de e-mail. Bestelt u vandaag voor vier uur, dan heeft u de melkschuimreiniger morgen al in huis binnen. Wij doen onze uiterste best om het onderhoud van uw koffiemachine zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dus mocht u vragen hebben over de melkschuimreiniger neem dan vooral contact met onze klantenservice op. Dan gaan we kijken hoe we u zo goed mogelijk verder kunnen helpen.

Extra informatie

Soort

Melkschuimreiniger

Geschikt voor

Krups

Aantal ml

250 ml