Vloeibare ontkalker voor Krups

Vloeibare ontkalker voor Krups

Op voorraad - Volgende dag geleverd!

Om uw machine gemakkelijk te ontkalken gebruikt u de vloeibare ontkalker voor Krups. Zo verwijderd u gemakkelijk alle kalkresten uit uw koffiemachine en zal uw koffie weer warm zijn en goed smaken.

Wissen

Gratis verzenden bij alle bestellingen > € 25

  • Voor 16:00 uur besteld = volgende dag geleverd.
  • Uitstekende klantenservice voor eventuele hulp achteraf.

Keurmerk

Beschrijving

Is de smaak van uw koffie veranderd en is uw koffie lauw na het zetten? Dan is de kans groot dat de machine ontkalkt moet worden. Kalk veroorzaakt veel problemen, de machine verbruikt meer stroom, de smaak van de koffie veranderd en de koffie warmt niet goed meer op.

Soms is het ook nodig om de machine te reinigen. Bij het reinigen worden juist alle koffie resten uit de machine verwijderd. Hiervoor heeft u reinigingstabletten voor Krups nodig.

Krups koffiemachine ontkalken

Ontkalken is belangrijk om uw kop koffie op temperatuur en smaak te houden en om blijvende schade aan uw apparaat te voorkomen. Kalk hoopt zich op in de machine en kan veel schade veroorzaken. De machine krijgt steeds meer moeite om naar behoren te blijven werken. Het is daarom belangrijk om regelmatig te ontkalken.

Kalk wordt veroorzaakt door het kraanwater in het water reservoir. Dit kraanwater bevat mineralen die vervolgens achterblijven en ophopen in de koffiemachine. Deze opgehoopte mineralen worden kalkaanslag genoemd. Deze kalkaanslag zit onder andere op het verwarmingselement en in de leidingen van de machine. Hierdoor krijgt de machine moeite met het opwarmen van het water en zal het water dus lauw in plaats van warm uit de machine komen. Daarnaast worden delen van de kalk meegenomen en komen in de koffie terecht. Hierdoor wordt de smaak van de koffie aangetast. Ontkalk daarom regelmatig uw machine om dit te voorkomen. De kalkaanslag kan namelijk voor permanente schade aan uw machine zorgen.

In de handleiding van uw Krups koffiemachine staat beschreven hoe het ontkalken voor uw machine werkt. Hierin staat ook beschreven of u beter ontkalkingstabletten voor Krups of vloeibare ontkalker kunt gebruiken.

Het Ontkalkingsproces

Raadpleeg voor het ontkalken van uw machine altijd de handleiding van uw koffiemachine

  1. Leeg het waterreservoir
  2. Vul het reservoir met 125 ml ontkalker en 500 ml water.
  3. Start het ontkalkingsprogramma van uw koffiemachine en volg de instructies van de fabrikant. Heeft uw koffiemachine geen ontkalkingsprogramma? Laat de ontkalker met het water dan door de machine lopen en laat dit 10-15 minuten intrekken. Spoel het apparaat daarna grondig door met 1-2 volle water reservoirs aan schoon water.
  4. De ontkalker heeft een kleurenindicator. Is de ontkalkingskracht van de vloeistof uitgewerkt? Dan krijgt de vloeistof een gele kleur.

Vandaag besteld, morgen in huis

De vloeibare ontkalker wordt verstuurd via pakketten. Zodra uw bestelling verzonden is krijgt u een track and trace code via de e-mail. Bestelt u vandaag voor vier uur, dan heeft u de ontkalker morgen al in huis hebben. Wij doen onze uiterste best om het onderhoud van uw koffiemachine zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dus mocht u vragen hebben over de vloeibare ontkalker, neem dan vooral contact met onze klantenservice op. Dan gaan we kijken hoe we u zo goed mogelijk verder kunnen helpen.