Ontkalkingstabletten mineraalzuur voor waterkokers – 36 stuks

Ontkalkingstabletten mineraalzuur voor waterkokers – 36 stuks

Op voorraad - Volgende dag geleverd!

De ontkalkingstabletten mineraalzuur voor waterkokers zorgen voor een extra krachtige ontkalking. Omdat de tablet alleen uit mineraalzuren bestaat is het nog steeds net zo veilig voor uw waterkoker. Het is een uitstekend alternatief voor tabletten die citroenzuur bevatten. Deze set bevat 36 stuks ontkalkingstabletten.

Wissen

Gratis verzenden bij alle bestellingen > € 25

  • Voor 16:00 uur besteld = volgende dag geleverd.
  • Uitstekende klantenservice voor eventuele hulp achteraf.

Keurmerk

Beschrijving

Uw waterkoker ontkalken met ontkalkingstabletten op basis van mineraalzuur

Als u lang wilt blijven genieten van een smaakvolle kop thee, dan is het belangrijk dat u het onderhoud van uw waterkoker goed bijhoud. Ontkalken is hier een groot onderdeel van. Zoekt u een alternatief voor tabletten met citroenzuur? Dan zijn deze ontkalkingstabletten op basis van mineraalzuren het ideale alternatief. De tabletten duren iets langer om op te lossen maar zorgen wel voor een krachtige ontkalking. Dankzij de mineraalzuren zijn de tabletten veilig voor uw waterkoker.

Wilt u liever een verpakking van een andere grootte? Bekijk dan al onze ontkalkingstabletten voor waterkokers.

Bestanddelen van de ontkalkingstabletten mineraalzuur voor waterkokers

De tabletten bestaan uit diverse ingrediënten. Zo zit er sulfaminezuur, natriumsulfaat, natriumcarbonaat, adipinezuur, natriumbicarbonaat en andere hulp stoffen in. Het zijn 16 grams tabletten met een krachtige werken. De tabletten zijn veilig voor uw waterkoker en u volgt gewoon de instructies zoals beschreven in de handleiding van uw waterkoker. De standaard dosering is 1 tablet per 0,5 liter water.

Waarom is het belangrijk om de waterkoker regelmatig te ontkalken?

Om zo lang mogelijk van een lekkere kop thee te kunnen genieten, is het belangrijk dat deze regelmatig ontkalkt wordt. Kalk kan namelijk voor veel problemen zorgen en de kwaliteit van uw kopje thee ernstig aantasten.

Kalkaanslag is iets dat van nature ontstaat wanneer water in contact komt met andere oppervlakken. Het wordt veroorzaakt door de mineralen in het water die zich afzetten op de elementen. Deze kalkaanslag hecht zich vervolgens aan onderdelen zoals het warmte element. Hierdoor gaat de waterkoker steeds meer moeite krijgen met het water verwarmen en kan uw thee een nare smaak krijgen doordat er kalkresten in uw kopje thee terecht komen.

Ontkalkingstabletten op basis van mineraalzuur voor waterkokers kopen? Vandaag besteld, morgen in huis

Alle tabletten worden gewoon met de post bezorgd, zo hoeft u dus niet thuis te wachten op een pakketje. Besteld u vandaag voor vier uur? Dan worden de tabletten dezelfde werkdag nog naar u verzonden. Daarnaast wordt de bestelling ook nog gratis verzonden bij bestellingen boven de 25 euro. Wij doen onze uiterste best om het onderhoud van uw waterkoker zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dus heeft u nog vragen over de ontkalkingstabletten, neem dan contact met ons op.

Extra informatie

Geschikt voor

waterkoker

Aantal tabletten

36 tabletten