Vloeibare ontkalker voor DeLonghi

Vloeibare ontkalker voor DeLonghi

Op voorraad - Volgende dag geleverd!

Deze vloeibare ontkalker voor DeLonghi koffiemachines zorgt dat u snel weer kunt genieten van een warme kop koffie. De ontkalker wordt opgelost in water en maakt uw machine zo vrij van kalk.

Wissen

Gratis verzenden bij alle bestellingen > € 25

  • Voor 16:00 uur besteld = volgende dag geleverd.
  • Uitstekende klantenservice voor eventuele hulp achteraf.

Keurmerk

Beschrijving

Is de smaak van uw kop koffie veranderd of is de koffie niet goed warm meer na het zetten? Dan is de kans groot dat kalkaanslag de boosdoener is. Kalk hoopt zich op in de machine en kan voor allerlei problemen zorgen.  Uw machine moet daarom geregeld ontkalkt en gereinigd worden.

Ontkalkingsproducten zijn niet bedoeld om uw koffiemachine te reinigen. Hiervoor heeft u ook reinigingstabletten voor DeLonghi nodig.

Waarom moet een koffiemachine ontkalkt worden?

Om een kop koffie te zetten maakt u gebruik van kraanwater. Dit kraanwater heeft een bepaalde hardheid. Hoe harder het water in uw regio, hoe meer mineralen er in het water zitten die kalk veroorzaken. Deze mineralen blijven achter in uw machine en vormen kalkaanslag. Kalk zorgt ervoor dat uw machine harder moet werken om de koffie te kunnen zetten. Hierdoor gaat de machine meer stroom verbruiken, veranderd de smaak van de koffie en is de koffie niet meer zo lekker warm als voorheen. Kalk verkort daardoor ook de levensduur van uw DeLonghi koffiemachine. Deze kalkaanslag moet dus verwijderd worden.

Ontkalken moet gemiddeld elke maand gebeuren. Dit is uiteraard afhankelijk van het gebruik en de hardheid van het water. In de gebruikershandleiding van uw DeLonghi staat beschreven hoe het ontkalken voor uw machine werkt. Hier staat ook vernoemd of u beter vloeibare ontkalker of ontkalkingstabletten voor DeLonghi kunt gebruiken.

Het Ontkalkingsproces

Raadpleeg voor het ontkalken van uw machine altijd de handleiding van uw koffiemachine

  1. Leeg het waterreservoir
  2. Vul het reservoir met 125 ml ontkalker en 500 ml water.
  3. Start het ontkalkingsprogramma van uw koffiemachine en volg de instructies van de fabrikant. Heeft uw koffiemachine geen ontkalkingsprogramma? Laat de ontkalker met het water dan door de machine lopen en laat dit 10-15 minuten intrekken. Spoel het apparaat daarna grondig door met 1-2 volle water reservoirs aan schoon water.
  4. De ontkalker heeft een kleurenindicator. Is de ontkalkingskracht van de vloeistof uitgewerkt? Dan krijgt de vloeistof een gele kleur.

Vandaag besteld, morgen in huis

De vloeibare ontkalker wordt verstuurd via pakketten. Zodra uw bestelling verzonden is krijgt u een track and trace code via de e-mail. Bestelt u vandaag voor vier uur, dan heeft u de ontkalker morgen al in huis hebben. Wij doen onze uiterste best om het onderhoud van uw koffiemachine zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dus mocht u vragen hebben over de vloeibare ontkalker, neem dan vooral contact met onze klantenservice op. Dan gaan we kijken hoe we u zo goed mogelijk verder kunnen helpen.