Vloeibare ontkalker voor Nivona

Vloeibare ontkalker voor Nivona

Op voorraad - Volgende dag geleverd!

Alle koffiemachines hebben onderhoud nodig om te kunnen functioneren. Het ontkalken van uw koffiemachine is daar een deel van. Dit doet u gemakkelijk met de vloeibare ontkalker voor Nivona. Ontkalk uw koffiemachine tijdig om problemen te voorkomen. De vloeibare ontkalker voor Nivona is ideaal voor het ontkalken van uw koffiemachine. Kalkaanslag is slecht voor de onderdelen in uw koffiemachine en zorgt voor nóg meer onderhoud. Heeft u liever tabletten? Kijk dan eens naar de ontkalkingstabletten voor Nivona. De vloeibare ontkalker heeft geen reinigend effect. Gebruik daarvoor de reinigingstabletten voor Nivona.

Wissen

Gratis verzenden bij alle bestellingen > € 25

  • Voor 16:00 uur besteld = volgende dag geleverd.
  • Uitstekende klantenservice voor eventuele hulp achteraf.

Keurmerk

Beschrijving

Kalk tast zich aan verschillende onderdelen van uw koffiemachine. Een paar van deze onderdelen zijn de leidingen en verschillende verwarmingselementen. Dit heeft als gevolg dat uw koffie lauw kan worden omdat uw koffiemachine het water niet goed kan verwarmen. Ook kan de koffie een nare smaak krijgen omdat er kalkaanslag via de leidingen wordt meegevoerd. Ontkalk uw koffiemachine daarom regelmatig met de vloeibare ontkalker voor Nivona om de kwaliteit van de koffie te behouden.

Het ontkalkingsprogramma met de vloeibare ontkalker voor Nivona

In de handleiding van uw koffiemachine staat precies beschreven wat u moet doen wanneer uw koffiemachine ontkalkt moet worden. Ook staat daar in beschreven wanneer u het koffiezetapparaat moet ontkalken. Normaal gesproken is dit eens per maand, of eerder als het apparaat dat aangeeft. Wij leggen hier de eerste paar stappen uit om het reinigingsproces te starten:

  1. Wat u als eerste moet doen is het waterreservoir uit de koffiemachine halen en leeg gieten.
  2. Giet daarna 100 ml vloeibare ontkalker en 500 ml water in het waterreservoir.
  3. Laat dit samen goed mengen.
  4. Plaats het waterreservoir weer terug in het apparaat en vervolg het ontkalkingsproces zoals beschreven staat in de handleiding van uw koffiemachine.
  5. Spoel als laatste alles af met water en gebruik een klein borsteltje bij melkresten die moeilijk schoon te maken zijn.

Vandaag besteld, morgen in huis

De vloeibare ontkalker wordt verstuurd via pakketten. Zodra uw bestelling verzonden is krijgt u een track and trace code via de e-mail. Bestelt u vandaag voor vier uur, dan heeft u de ontkalker morgen al in huis hebben. Wij doen onze uiterste best om het onderhoud van uw koffiemachine zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dus mocht u vragen hebben over de vloeibare ontkalker, neem dan vooral contact met onze klantenservice op. Dan gaan we kijken hoe we u zo goed mogelijk verder kunnen helpen.