Vloeibare ontkalker voor Neff

Vloeibare ontkalker voor Neff

Op voorraad - Volgende dag geleverd!

Geeft uw koffiemachine aan dat deze ontkalkt moet worden? Of smaakt uw koffie anders en wordt deze niet lekker warm? Dan heeft u ontkalkingsmiddel nodig. Met de vloeibare ontkalker voor Neff is dit gemakkelijk te doen.

Wissen

Gratis verzenden bij alle bestellingen > € 25

  • Voor 16:00 uur besteld = volgende dag geleverd.
  • Uitstekende klantenservice voor eventuele hulp achteraf.

Keurmerk

Beschrijving

Om uw Neff koffiemachine te ontkalken heeft u ontkalkingsmiddel nodig. De vloeibare ontkalker voor Neff is hier ideaal voor. De ontkalker lost u op in water en spoelt het vervolgens door het systeem. De meeste koffiemachines hebben een ontkalkingsprogramma en doen dit spoelen automatisch. Moet uw machine ook gereinigd worden? Dan heeft u ook reinigingstabletten voor Neff nodig.

Neff koffiemachine kalkvrij maken

Kalk is een ophoping van mineralen die met het water meekomen dat in uw water reservoir zit. Deze mineralen blijven achter in het systeem en vormen kalkaanslag. Kalk kan veel problemen veroorzaken, het kan zelfs uw koffiemachine permanent beschadigen.

Hoe merkt u dat de koffiemachine ontkalkt moet worden? In de meeste gevallen hoopt kalk zich op rondom het verwarmingselement. Hierdoor zal de koffie lauw zijn als deze uit de machine komt. In plaats van lekker warm. Daarnaast zal de kalk ook deels in uw koffie terecht komen, waardoor de koffie een nare smaak krijgt. Dit zijn tekenen dat uw machine ontkalkt moet worden. Het is dus belangrijk om regelmatig te ontkalken. Het is aan te raden om dit in ieder geval eens per maand te doen tenzij de machine zelf anders aan geeft.

Raadpleeg voor de zekerheid altijd de handleiding van uw koffiemachine voor ene uitgebreide beschrijving over het ontkalken van uw apparaat. Hierin staat ook beschreven of u beter ontkalkingstabletten of vloeibare ontkalker kunt gebruiken.

Het Ontkalkingsproces

Raadpleeg voor het ontkalken van uw machine altijd de handleiding van uw koffiemachine

  1. Leeg het waterreservoir
  2. Vul het reservoir met 125 ml ontkalker en 500 ml water.
  3. Start het ontkalkingsprogramma van uw koffiemachine en volg de instructies van de fabrikant. Heeft uw koffiemachine geen ontkalkingsprogramma? Laat de ontkalker met het water dan door de machine lopen en laat dit 10-15 minuten intrekken. Spoel het apparaat daarna grondig door met 1-2 volle water reservoirs aan schoon water.
  4. De ontkalker heeft een kleurenindicator. Is de ontkalkingskracht van de vloeistof uitgewerkt? Dan krijgt de vloeistof een gele kleur.

Vandaag besteld, morgen in huis

De vloeibare ontkalker wordt verstuurd via pakketten. Zodra uw bestelling verzonden is krijgt u een track and trace code via de e-mail. Bestelt u vandaag voor vier uur, dan heeft u de ontkalker morgen al in huis hebben. Wij doen onze uiterste best om het onderhoud van uw koffiemachine zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dus mocht u vragen hebben over de vloeibare ontkalker, neem dan vooral contact met onze klantenservice op. Dan gaan we kijken hoe we u zo goed mogelijk verder kunnen helpen.