Vloeibare ontkalker voor Saeco

Vloeibare ontkalker voor Saeco

Op voorraad - Volgende dag geleverd!

De vloeibare ontkalker voor Saeco helpt bij het ontkalken van uw koffiemachine. Kalk kan veel problemen veroorzaken en de levensduur van uw machine verkorten. Het is daarom belangrijk om deze goed te onderhouden.

Wissen

Gratis verzenden bij alle bestellingen > € 25

  • Voor 16:00 uur besteld = volgende dag geleverd.
  • Uitstekende klantenservice voor eventuele hulp achteraf.

Keurmerk

Beschrijving

Om uw Saeco weer vrij te maken van kalk heeft u ontkalker nodig. Vloeibare ontkalker voor Saeco helpt u bij deze klus. Kalk tast de smaak en kwaliteit van uw kop koffie aan. Daarnaast kan kalk voor schade aan uw apparaat zorgen en moet deze, net als elke andere machine, goed onderhouden worden om goed te blijven werken. Als uw Saeco ook gereinigd moet worden dan heeft u ook reinigingstabletten voor Saeco nodig.

Ontkalken

Om blijvend te kunnen genieten van een lekkere en warme kop koffie, is het belangrijk uw machine goed te onderhouden. De meeste machines geven dit vanzelf aan zodra ze ontkalkt moeten worden. Hetzelfde geld voor het reinigen. Om de machine te ontkalken heeft u ontkalkingsmiddel nodig. Dit is verkrijgbaar in een vloeibare vorm en tabletten. Deze fles vloeibare ontkalker lost u net als de tabletten op in water alvorens u het in de machine giet. Hoe dit precies werkt voor uw Saeco kunt u lezen in de handleiding van uw koffieapparaat. Hierin staat ook beschreven of u beter ontkalkingstabletten of vloeibare ontkalker kunt gebruiken.

Kalk wordt gevormd door het water dat gebruikt wordt om koffie te zetten. Hier zitten mineralen in die ophopen in de machine en zo kalkaanslag vormen. Deze aanslag zorgt ervoor dat uw machine moeite krijgt om het water te verwarmen, komt in uw koffie terecht waardoor de smaak aantast en kan de elementen in uw machine beschadigen. Ontkalkt daarom de machine op tijd en laat dit niet ophopen, dit verkort de levensduur van uw koffiemachine.

Het Ontkalkingsproces

Raadpleeg voor het ontkalken van uw machine altijd de handleiding van uw koffiemachine

  1. Leeg het waterreservoir
  2. Vul het reservoir met 125 ml ontkalker en 500 ml water.
  3. Start het ontkalkingsprogramma van uw koffiemachine en volg de instructies van de fabrikant. Heeft uw koffiemachine geen ontkalkingsprogramma? Laat de ontkalker met het water dan door de machine lopen en laat dit 10-15 minuten intrekken. Spoel het apparaat daarna grondig door met 1-2 volle water reservoirs aan schoon water.
  4. De ontkalker heeft een kleurenindicator. Is de ontkalkingskracht van de vloeistof uitgewerkt? Dan krijgt de vloeistof een gele kleur.

Vandaag besteld, morgen in huis

De vloeibare ontkalker wordt verstuurd via pakketten. Zodra uw bestelling verzonden is krijgt u een track and trace code via de e-mail. Bestelt u vandaag voor vier uur, dan heeft u de ontkalker morgen al in huis hebben. Wij doen onze uiterste best om het onderhoud van uw koffiemachine zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dus mocht u vragen hebben over de vloeibare ontkalker, neem dan vooral contact met onze klantenservice op. Dan gaan we kijken hoe we u zo goed mogelijk verder kunnen helpen.