Vloeibare ontkalker voor Jura

Vloeibare ontkalker voor Jura

Op voorraad - Volgende dag geleverd!

Vloeibare ontkalker voor Jura ontkalkt uw koffiemachine met gemak. Kalk kan uw apparaat blijvend beschadigen en de smaak van de koffie aantasten. Het is daarom belangrijk om uw apparaat regelmatig te ontkalken. Met deze vloeibare ontkalker geniet u snel weer van een warme en smaakvolle kop koffie.

Wissen

Gratis verzenden bij alle bestellingen > € 25

  • Voor 16:00 uur besteld = volgende dag geleverd.
  • Uitstekende klantenservice voor eventuele hulp achteraf.

Keurmerk

Beschrijving

Een koffiemachine moet regelmatig ontkalkt worden. Kalk kan voor veel problemen zorgen en de smaak en temperatuur van uw kop koffie aantasten. Daarnaast verbruikt het apparaat meer stroom als de kalkaanslag teveel ophoopt. Met de vloeibare ontkalker voor Jura kunt u de machine gemakkelijk ontkalken en weer snel genieten van een warme kop koffie. Ontkalkingsproducten zijn niet bedoeld om uw koffiemachine te reinigen. Hiervoor heeft u ook reinigingstabletten voor Jura nodig.

Jura koffiemachines ontkalken

Een koffiemachine moet goed onderhouden worden. Ontkalken is een groot deel van dit onderhoud. Kalk ontstaat door de mineralen uit het water. Deze mineralen hopen zich op in de machine waardoor kalkaanslag ontstaat. Als het kalk teveel ophoopt in de machine kan die de levensduur van uw koffiemachine verkorten en onderdelen beschadigen. Daarnaast veroorzaakt het een vreemde smaak aan uw koffie en is de koffie lauw direct na het zetten.

Hoeveel kalk er gevormd wordt in de machine is ook afhankelijk van de hardheid van het water dat u gebruikt en hoe vaak u de machine gebruikt. Gemiddeld wordt een koffiemachine elke maand ontkalkt. De meeste machines geven zelf aan wanneer ze ontkalkt en/of gereinigd moeten worden.

In de gebruikershandleiding van uw Jura staat beschreven hoe het ontkalken voor uw machine werkt. Hier staat ook vernoemd of u beter vloeibare ontkalker of ontkalkingstabletten voor Jura kunt gebruiken.

Het Ontkalkingsproces

Raadpleeg voor het ontkalken van uw machine altijd de handleiding van uw koffiemachine

  1. Leeg het waterreservoir
  2. Vul het reservoir met 125 ml ontkalker en 500 ml water.
  3. Start het ontkalkingsprogramma van uw koffiemachine en volg de instructies van de fabrikant. Heeft uw koffiemachine geen ontkalkingsprogramma? Laat de ontkalker met het water dan door de machine lopen en laat dit 10-15 minuten intrekken. Spoel het apparaat daarna grondig door met 1-2 volle water reservoirs aan schoon water.
  4. De ontkalker heeft een kleurenindicator. Is de ontkalkingskracht van de vloeistof uitgewerkt? Dan krijgt de vloeistof een gele kleur.

Vandaag besteld, morgen in huis

De vloeibare ontkalker wordt verstuurd via pakketten. Zodra uw bestelling verzonden is krijgt u een track and trace code via de e-mail. Bestelt u vandaag voor vier uur, dan heeft u de ontkalker morgen al in huis hebben. Wij doen onze uiterste best om het onderhoud van uw koffiemachine zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dus mocht u vragen hebben over de vloeibare ontkalker, neem dan vooral contact met onze klantenservice op. Dan gaan we kijken hoe we u zo goed mogelijk verder kunnen helpen.