Sage The Vertuo Creatista ontkalkingstabletten

Sage The Vertuo Creatista ontkalkingstabletten bestellen

De Sage The Vertuo Creatista ontkalkingstabletten zijn ervoor gemaakt om kalkaanslag effectief te verwijderen in uw koffiemachine. Kalkaanslag komt vaak voor in uw koffiemachine maar moet wel regelmatig worden verwijderd. Wanneer u kalkaanslag niet tegengaat kan dit blijvende schade veroorzaken. Wij raden daarom aan om in ieder geval maandelijks uw koffiemachine te ontkalken met de Sage The Vertuo Creatista ontkalkingstabletten. Onze ontkalkingstabletten zijn erg krachtig maar hebben geen reinigende werking, daarvoor heeft u onze reinigingstabletten voor Sage The Vertuo Creatista nodig.

Show Filters

Toont alle 10 resultaten

Show Filters

Toont alle 10 resultaten

Sage The Vertuo Creatista ontkalken

Kalkaanslag komt vaak voor in koffiemachines, het is daarom zo belangrijk om uw Sage The Vertuo Creatista te ontkalken. Kalk ontstaat door het water wat uit de kraan komt. Bij het verhitten van dit water worden calcium en magnesium afgebroken en daardoor ontstaat kalkaanslag in uw koffiemachine. Zodra de kalkaanslag ophoopt kan dit erg schadelijk zijn voor uw koffiemachine en wordt het steeds lastiger om er vanaf te komen. Gelukkig is het vrij eenvoudig om uw Sage The Vertuo Creatista van kalk te ontzien met onze ontkalkingstabletten. Het ontkalkingsproces staat in de handleiding van uw machine uitgelegd.

Sage The Vertuo Creatista koffiemachine

Kalkaanslag kan erg schadelijk zijn voor uw Sage The Vertuo Creatista koffiemachine. Kalk kan zich hechten aan interne onderdelen van uw koffiemachine waardoor de werking achteruit gaat. Zo kan het aan het warmte element hechten waardoor uw koffie niet goed op temperatuur komt. Ook kunnen de kalk schilfers loslaten en uw koffie belanden, hierdoor zal uw koffie een nare smaak krijgen. Het is daarom belangrijk om kalk voor te zijn en regelmatig uw Sage The Vertuo Creatista een ontkalkingsbeurt te geven.

Sage The Vertuo Creatista ontkalkingstabletten

Met onze Sage The Vertuo Creatista ontkalkingstabletten wordt het ontkalkingsproces er makkelijk gemaakt. Het ontkalkingsproces bestaat uit alle stappen die u moet zetten bij het ontkalken van uw koffiemachine. Om te beginnen moet u eerst een aantal stappen verrichten. Als eerste moet u het waterreservoir uit de koffiemachine halen. Plaats 3 ontkalkingstabletten in het waterreservoir en vul deze met lauw water. Wanneer de ontkalkingstabletten zijn opgelost plaatst u het waterreservoir terug in de koffiemachine. Begin het ontkalkingsprogramma zoals dit staat beschreven in de handleiding. Maak het waterreservoir achteraf schoon zodat er niks achter blijft.

Vandaag besteld, morgen in huis

Onze Sage The Vertuo Creatista ontkalkingstabletten zijn verkrijgbaar in verschillende aantallen. Namelijk per 9, 18, 36, 72 of 144 stuks en hoe meer tabletten u koopt, hoe voordeliger ze per stuk worden. Zodra u de tabletten vandaag vóór 16:00 uur besteld, worden deze de volgende werkdag al geleverd. Zo heeft u altijd voldoende Sage The Vertuo Creatista ontkalkingstabletten in huis. Heeft u nog vragen over de ontkalkingstabletten, neem dan vooral contact op met onze klantenservice. Dan gaan we kijken hoe we u zo goed mogelijk kunnen helpen.