Melkschuimreiniger voor Gaggenau – 250 ml

Melkschuimreiniger voor Gaggenau – 250 ml

Op voorraad - Volgende dag geleverd!

Met de melkschuimreiniger voor Gaggenau – 250 ml heeft u het melksysteem in uw koffiemachine zo gereinigd. De melkschuimreiniger kan er ook voor dienen om de melkopschuimer te reinigen. U kunt dan weer snel genieten van een kop koffie met een goede schuimlaag. Melkrestanten in het melksysteem hebben een negatief effect op de schuimlaag van uw koffie. Dit heeft dus ook invloed op de kwaliteit van uw koffie. Reinig dus regelmatig uw melksysteem om de levensduur van uw koffiemachine te verlengen.

Wissen

Gratis verzenden bij alle bestellingen > € 25

  • Voor 16:00 uur besteld = volgende dag geleverd.
  • Uitstekende klantenservice voor eventuele hulp achteraf.

Keurmerk

Beschrijving

De melkschuimreiniger voor Gaggenau – 250 ml is ideaal voor het verwijderen van melkvetten en melkresten in het melksysteem van uw koffieautomaat. Na gebruik van het melksysteem blijven er altijd melkrestanten achter die zich kunnen ophopen in de leidingen. Deze ophopingen hebben een negatieve impact op de smaakbeleving van uw koffie met schuimlaag. De melkrestanten zijn moeilijker te verwijderen wanneer u lang wacht met reinigen. In het ergste geval moeten er onderdelen vervangen worden omdat deze niet meer schoon gemaakt kunnen worden. Dit brengt ongewenste kosten met zich mee. Met de melkschuimreiniger voor Gaggenau – 250 ml kunt u dit voorkomen. Het apparaat geeft zelf aan wanneer deze schoongemaakt moet worden. Wij raden u aan om elke dag na gebruik van het melksysteem deze te reinigen, of eerder wanneer het apparaat dat aangeeft.

Het reinigingsproces voor de melkschuimreiniger voor Gaggenau – 250 ml

De instructies voor het reinigingsproces van het melksysteem in uw koffiemachine staan verwerkt in de handleiding. In het kort gaat het zo:

  1. Koppel de melkbak van uw koffiemachine los en giet de overgebleven melk weg.
  2. Giet 30 ml melkschuimreiniger per liter water in de melkbak en laat dit samen goed mengen.
  3.  Spoel de melkbak achteraf een aantal keren schoon met water.

Wanneer uw koffiemachine geen reinigingsprogramma voor het melksysteem heeft moet u de volgende stappen volgen:

  1. Koppel de onderdelen van het melksysteem los en plaats ze in een aparte bak.
  2. Giet in deze bak de melkschuimreiniger voor Gaggenau – 250 ml en laat de onderdelen even in deze bak liggen.
  3. Spoel na een tijdje alles af met water zodat er geen melkrestanten achter blijven.

Vandaag besteld, morgen in huis

De melkschuimreiniger wordt verstuurd via pakketten. Zodra uw bestelling verzonden is krijgt u een track and trace code via de e-mail. Bestelt u vandaag voor vier uur, dan heeft u de melkschuimreiniger morgen al in huis binnen. Wij doen onze uiterste best om het onderhoud van uw koffiemachine zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dus mocht u vragen hebben over de melkschuimreiniger neem dan vooral contact met onze klantenservice op. Dan gaan we kijken hoe we u zo goed mogelijk verder kunnen helpen.

Extra informatie

Soort

Melkschuimreiniger

Aantal ml

250 ml

Geschikt voor

Gaggenau