Jura filter White

8,95

Jura filter White

8,95

Op voorraad - Volgende werkdag geleverd!

Met behulp van de AlaPure FMC001 waterfilter voor Jura filtert u alle ongunstige stoffen uit het water. Water bevat allerlei smaken, geuren (chloor), zware metalen en andere schadelijke stoffen. Hiermee wordt de kwaliteit van de koffie en uw Jura koffiemachine betast. Deze waterfilter is geschikt voor alle Jura koffiemachines met een witte filter.

Aantal Prijs per stuk
1 - 2 8,95
3 - 4 8,45
5 - 9 8,25
10+ 7,95
x

Gratis verzenden bij alle bestellingen > € 25

  • Voor 16:00 uur besteld = volgende werkdag geleverd.
  • Uitstekende klantenservice voor eventuele hulp achteraf.

Keurmerk

Beschrijving

Waterfilter voor Jura White

De AlaPure FMC002 waterfilter is geschikt voor de Jura White waterfilter. Voor de Jura koffie- of espressomachines zijn er twee soorten waterfilters beschikbaar: De Icepure FMC001 waterfilter voor Jura koffiemachines met een blauwe filter en de AlaPure FMC002 waterfilter voor Jura koffiemachines met een witte filter. Het zit hem al in de naam, maar u kunt via de filter van uw Jura koffiemachine zien welke (kleur) waterfilter u nodig heeft. De Jura filter White beschermt uw machine tegen kalkaanslag. Deze waterfilter gaat maar liefst twee maanden mee. Ons advies is ook om deze na twee maanden te vervangen, zodat uw machine altijd kalkvrij kan blijven.

Deze AlaPure FMC002 kunt u gebruiken voor de volgende apparaten: Jura White 60209, AquaCrest AQK-04, AS-CF040, Filter Logic CFK-801B.