Jura filter White

Jura filter White

Op voorraad - Volgende dag geleverd!

Met behulp van de AlaPure FMC001 waterfilter voor Jura filtert u alle ongunstige stoffen uit het water. Water bevat allerlei smaken, geuren (chloor), zware metalen en andere schadelijke stoffen. Hiermee wordt de kwaliteit van de koffie en uw Jura koffiemachine aangetast. Deze waterfilter is geschikt voor alle Jura koffiemachines met een witte filter.

Wissen

Gratis verzenden bij alle bestellingen > € 25

  • Voor 16:00 uur besteld = volgende dag geleverd.
  • Uitstekende klantenservice voor eventuele hulp achteraf.

Keurmerk

Beschrijving

Waterfilter White voor Jura koffiemachines

Een waterfilter White in uw Jura koffiemachine zorgt ervoor dat het water gefilterd wordt voordat het door de koffiemachine gaat om uw kop koffie te maken. Dit heeft als groot voordeel dat stoffen die de smaak en geur van uw koffie beïnvloeden, gefilterd worden. Denk hierbij aan chloor en mineralen die kalkaanslag veroorzaken. Daarnaast zorgt de waterfilter er ook voor dat de stoffen die kalkaanslag veroorzaken in uw machine, minder in uw apparaat terecht komen. Hierdoor bouwt de kalkaanslag langzamer op en verlengt het de levensduur van uw koffiemachine.

Jura maakt in de koffiemachines gebruik van twee soorten waterfilters. Een witte en een blauwe variant. U kunt aan de kleur van de houder in de tank zien welke van de twee waterfilters u nodig heeft in uw apparaat. Bij twijfel kunt u altijd de handleiding van uw koffiemachine raadplegen.

De waterfilters voor Jura moeten regelmatig vervangen worden. De meeste Jura koffiemachines geven automatisch aan wanneer het filter vervangen moet worden. Is dit bij uw machine niet het geval? Vervang de filter dan gemiddeld elke twee maanden.

Dit filter voor Jura koffiemachines zijn een uitstekend alternatief voor de originele Jura waterfilters. Hierdoor zijn de filters goedkoper in aanschaf. Daarnaast zijn de filters van zeer hoge kwaliteit en gaan gemiddeld twee maanden mee, afhankelijk van hoeveel koppen koffie u zet.

Waterfilter voor Jura White

De AlaPure FMC002 waterfilter is geschikt als Jura White waterfilter. Voor de Jura koffie- of espressomachines zijn er twee soorten waterfilters beschikbaar: De Icepure FMC001 waterfilter voor Jura koffiemachines met een blauwe filter en de AlaPure FMC002 waterfilter voor Jura koffiemachines met een witte filter. Het zit hem al in de naam, maar u kunt via de filter van uw Jura koffiemachine zien welke (kleur) waterfilter u nodig heeft. De Jura filter White beschermt uw machine tegen kalkaanslag. Deze waterfilter gaat maar liefst twee maanden mee. Ons advies is ook om deze na twee maanden te vervangen, zodat uw machine altijd kalkvrij kan blijven.

Deze AlaPure FMC002 kunt u gebruiken voor de volgende apparaten: Jura White 60209, AquaCrest AQK-04, AS-CF040, Filter Logic CFK-801B.