Jura waterfilter Blue

Jura waterfilter Blue

Op voorraad - Volgende dag geleverd!

Met behulp van de Icepure CMF001 waterfilter voor Jura filtert u alle ongunstige stoffen uit het water. Water bevat allerlei smaken, geuren (chloor), zware metalen en andere schadelijke stoffen. Hiermee wordt de kwaliteit van de koffie en uw Jura koffiemachine aangetast. Deze waterfilter is geschikt voor alle Jura koffiemachines met een blauwe filter.

Wissen

Gratis verzenden bij alle bestellingen > € 25

  • Voor 16:00 uur besteld = volgende dag geleverd.
  • Uitstekende klantenservice voor eventuele hulp achteraf.

Keurmerk

Beschrijving

Waterfilter Blue voor Jura koffiemachines

Een waterfilter Blue in uw Jura koffiemachine zorgt ervoor dat het water gefilterd wordt voordat het door de koffiemachine gaat om uw kop koffie te maken. Dit heeft als groot voordeel dat stoffen die de smaak en geur van uw koffie beïnvloeden, gefilterd worden. Denk hierbij aan chloor en mineralen die kalkaanslag veroorzaken. Daarnaast zorgt de waterfilter er ook voor dat de stoffen die kalkaanslag veroorzaken in uw machine, minder in uw apparaat terecht komen. Hierdoor bouwt de kalkaanslag langzamer op en verlengt het de levensduur van uw koffiemachine.

Jura maakt in de koffiemachines gebruik van twee soorten waterfilters. Een witte en een blauwe variant. U kunt aan de kleur van de houder in de tank zien welke van de twee waterfilters u nodig heeft in uw apparaat. Bij twijfel kunt u altijd de handleiding van uw koffiemachine raadplegen.

De waterfilters voor Jura moeten regelmatig vervangen worden. De meeste Jura koffiemachines geven automatisch aan wanneer het filter vervangen moet worden. Is dit bij uw machine niet het geval? Vervang de filter dan gemiddeld elke twee maanden.

Dit filter voor Jura koffiemachines zijn een uitstekend alternatief voor de originele Jura waterfilters. Hierdoor zijn de filters goedkoper in aanschaf. Daarnaast zijn de filters van zeer hoge kwaliteit en gaan gemiddeld twee maanden mee, afhankelijk van hoeveel koppen koffie u zet.

Waterfilter voor Jura Blue eigenschappen

De Icepure CMF001 waterfilter past perfect in Jura koffiemachines die een blauwe filter hebben. Deze kunt u heel simpel herkennen aan de kleur. Heeft de filter van uw Jura koffie- of espressomachine blauwe kleur, dan is de Icepure CMF001 waterfilter geschikt. Deze Jura Blue waterfilter filtert alle smaken, geuren (bv. chloor), zware metalen en andere schadelijke stoffen uit het water. U behoudt hiermee de gezonde mineralen in het water, waarna u kunt genieten van een heerlijk kopje koffie. Deze waterfilter  kunt u twee maanden gebruiken. Hierna werkt het niet meer optimaal. Zorg er daarom voor dat deze om de twee maanden wordt vervangen.

Deze Icepure CMF001 kunt u gebruiken voor de volgende apparaten: Jura Blue 71311, Jura Blue 71312, Jura Blue 67007, AquaCrest AQK-03, AS-CF030, Filter logic CFL-802B, FilterLogic CFL-802. Heeft uw Jura koffiemachine een witte filter? Bekijk dan de Jura White waterfilter.

Jura Waterfilter vier certificaten

De Jura Waterfilter Blue CMF001 is getest en heeft vier certificaten. Water Quality Certificaat (WQA), Conform European Directive 1935/2004/EEG, NSF Internationaal en ISO9001.