Reinigingstabletten voor Nivona – 50 stuks

Reinigingstabletten voor Nivona – 50 stuks

Op voorraad - Volgende dag geleverd!

Om de kwaliteit van uw koffie te behouden moet u de koffiemachine goed onderhouden. Dat doet u door het apparaat te reinigen en te ontkalken. Het reinigen van uw koffiemachine doet u het beste door de reinigingstabletten voor Nivona – 50 stuks te gebruiken. Deze tabletten verwijderen alle koffieaanslag in uw koffiemachine die ontstaan tijdens het koffiezetten. Met het reinigen verlengt u ook de levensduur van het apparaat.

Wissen

Gratis verzenden bij alle bestellingen > € 25

  • Voor 16:00 uur besteld = volgende dag geleverd.
  • Uitstekende klantenservice voor eventuele hulp achteraf.

Keurmerk

Beschrijving

Deze reinigingstabletten voor Nivona – 50 stuks zijn geschikt voor alle modellen van dit merk. Zo heeft u altijd de juiste tabletten in huis liggen. Het is belangrijk om uw koffiemachine tijdig te reinigen. Tijdens het malen van de koffiebonen komen oliën vrij die verschillende onderdelen in uw koffiemachine aantasten, waardoor de smaakbeleving ook wordt aangetast. Voorbeelden van deze onderdelen zijn de verwarmingselementen. Hierdoor wordt het water niet goed verwarmd en krijgt u lauwe koffie. Verder worden ook de leidingen aangetast die hierdoor zorgen voor een nare smaak in uw koffie. Deze onderdelen kunnen zo erg worden aangetast dat ze permanente schade kunnen oplopen en uiteindelijk vervangen moeten worden. Het niet reinigen van uw koffiemachine is dus geen optie. Reinig daarom tijdig met de reinigingstabletten voor Nivona – 50 stuks.

Waarom moet de koffiemachine gereinigd worden?

Om van uw goede kop koffie te kunnen blijven genieten, is het regelmatig reinigen van uw koffiemachine van essentieel belang. Hiervoor zijn de Reinigingstabletten voor Nivona ideaal. Door uw koffiemachine regelmatig te reinigen met een reinigingstablet verwijderd u alle koffie, vet en olie resten. Deze ontstaan tijdens het malen van de koffiebonen in uw koffiemachine. Door uw koffiemachine tijdig te reinigen voorkomt u problemen aan uw koffiemachine. De Reinigingstabletten voor Nivona – 50 stuks zijn geschikt voor alle Nivona koffiemachines. Wanneer u de koffiemachine niet reinigt zullen de onderdelen van uw koffiemachine aangetast worden. Dit resulteert in problemen zoals; lauwe koffie, de zetgroep die vast loopt, leidingen die verstopt raken en de smaak van de koffie wordt aangetast. Deze problemen kunnen eenvoudig voorkomen worden door maandelijks uw koffiemachine te reinigen met deze Reinigingstabletten voor Nivona of wanneer uw koffiemachine dit aangeeft.

Het reinigingsproces met de reinigingstabletten voor Nivona – 50 stuks

In de handleiding van uw koffieautomaat staan alle stappen van het reinigingsproces beschreven. Wij raden u aan om het koffie apparaat maandelijks te reinigen met de Reinigingstabletten voor Nivona. Reinig uw koffiemachine eerder wanneer het apparaat dit zelf aangeeft. De reinigingstabletten voor Nivona hebben geen ontkalkende werking. Wilt u het koffie apparaat ontkalken dan heeft u de ontkalkingstabletten voor Nivona nodig, die kunt u gemakkelijk direct bijbestellen.

Vandaag besteld, morgen in huis

Al onze reinigingstabletten worden gewoon met de post mee bezorgd, u hoeft dus niet thuis te wachten op een pakketje. De tabletten die vandaag vóór vier uur besteld zijn, zult u morgen al in huis hebben. Wij doen onze uiterste best om het onderhoud van uw koffiemachine zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dus mocht u vragen hebben over de reinigingstabletten, neem dan vooral contact met onze klantenservice op. Dan gaan we kijken hoe we u zo goed mogelijk verder kunnen helpen.

Extra informatie

Geschikt voor

Nivona

Aantal tabletten

50 tabletten