Jura ontkalkingstabletten

Met de Jura ontkalkingstabletten houdt u uw koffie- of espressomachine kalkvrij. Hierdoor gaat uw Jura apparaat langer mee en blijft uw koffie beter op smaak. Afhankelijk van hoe vaak u uw Jura koffiezetapparaat gebruikt zal uw machine aangeven wanneer deze ontkalkt dient te worden. Wij raden aan om dit sowieso maandelijks te doen. Regelmatig ontkalken zorgt er namelijk voor dat uw apparaat van binnen zo goed als nieuw blijft!

U kunt uw Jura koffie- of espressomachine niet reinigen met een Jura ontkalkingstablet. Hiervoor heeft u speciale Jura reinigingstabletten nodig.

Show Filters

Toont alle 5 resultaten

Show Filters

Toont alle 5 resultaten

Jura ontkalkingstabletten 36 stuks worden het meest verkocht!

Het meest populaire product in ons assortiment zijn de Jura ontkalkingstabletten 36 stuks. En dit is niet voor niets. De Jura ontkalkingstabletten doen uw koffie- of espressomachine van binnenuit ontkalken, waardoor deze in topvorm blijft. En daarnaast is het een voordelige koop. Hoe groter het aantal stuks, hoe voordeliger de prijs per stuk. De ontkalkingstabletten van Jura zijn ook verkrijgbaar in verpakkingen van 9, 18, 72 of 144 stuks.    

Jura ontkalkingstabletten gebruiksaanwijzing

Hoe ontkalkt u nu uw Jura koffie- of espressomachine? Onze ontkalkingstabletten werken heel eenvoudig. Hieronder volgt een Jura ontkalkingstabletten gebruiksaanwijzing:
  1. Het is tijd om te ontkalken wanneer uw Jura koffiemachine de melding Apparaat Ontkalken geeft.
  2. Controleer of er nog water in het reservoir zit en verwijder dit indien dit het geval is.
  3. Vul het reservoir met 500ml warm water en los er 3 ontkalkingstabletten in op. Laat deze 10 tot 15 minuten intrekken totdat deze volledig opgelost zijn.
  4. Ga naar het onderhoudsmenu en kies voor de optie ontkalken. Uw Jura apparaat vraagt of u de originele ontkalkingstabletten gebruikt. Onze ontkalkingstabletten voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van Jura.
  5. Leeg vervolgens de residubak en plaats de restwater bak onder de heet water uitgang van de machine om het ontkalkingswater op te vangen. De machine begint met ontkalken en geeft vervolgens zelf aan wanneer deze klaar is met ontkalken.
  6. Spoel het waterreservoir om voordat u deze met vers water vult. Zo voorkomt u dat er ontkalkingsmiddel in uw volgende bakje Jura koffie komt.

Ontkalkingstabletten Jura kopen?

Is uw Jura koffiemachine aan een ontkalkbeurt toe en wilt u Jura ontkalkingstabletten kopen? Dan bent u bij koffie-tabletten.nl aan het juiste adres. De Jura ontkalkingstabletten worden met de post bezorgd, zodat u niet thuis hoeft te blijven om uw bestelling in ontvangst te nemen. Wanneer u uw bestelling voor 16:00 plaatst, wordt deze de volgende werkdag geleverd. Heeft u tijdens het bestelproces of achteraf vragen dan staan wij u graag te wordt met onze uitstekende klantenservice.