Reinigingstabletten voor Gaggenau – 200 stuks

Reinigingstabletten voor Gaggenau – 200 stuks

Op voorraad - Volgende dag geleverd!

Reinigingstabletten voor Gaggenau – 200 stuks. Met de hulp van deze tabletten reinigt u de koffieaanslag en verstoppingen die blijven zitten op de onderdelen van uw espressomachine. Het is belangrijk om uw koffiemachine regelmatig te reinigen om de kwaliteit te waarborgen.

Wissen

Gratis verzenden bij alle bestellingen > € 25

  • Voor 16:00 uur besteld = volgende dag geleverd.
  • Uitstekende klantenservice voor eventuele hulp achteraf.

Keurmerk

Beschrijving

Deze Reinigingstabletten voor Gaggenau – 200 stuks zijn geschikt voor alle koffiemachine modellen van dit merk, waardoor u altijd de juiste tabletten in huis heeft. Met deze tabletten kunt u gemakkelijk uw koffie- of espressomachine reinigen. Het reinigen van de koffiemachine zal de kwaliteit van de koffie waarborgen, en ook de losse onderdelen van uw machine zullen profiteren van een reiniging.
Deze reinigingstabletten zijn niet bedoeld om uw koffiemachine te ontkalken, daarvoor heeft u de ontkalkingstabletten voor Gaggenau nodig.

Waarom moet de koffiemachine gereinigd worden?

Om van uw goede kop koffie te kunnen blijven genieten, is het regelmatig reinigen van uw koffiemachine van essentieel belang. Hiervoor zijn de Reinigingstabletten voor Gaggenau ideaal. Door uw koffiemachine regelmatig te reinigen met een reinigingstablet verwijderd u alle koffie, vet en olie resten. Deze ontstaan tijdens het malen van de koffiebonen in uw koffiemachine. Door uw koffiemachine tijdig te reinigen voorkomt u problemen aan uw koffiemachine. De Reinigingstabletten voor Gaggenau – 200 stuks zijn geschikt voor alle Gaggenau koffiemachines. Wanneer u de koffiemachine niet reinigt zullen de onderdelen van uw koffiemachine aangetast worden. Dit resulteert in problemen zoals; lauwe koffie, de zetgroep die vast loopt, leidingen die verstopt raken en de smaak van de koffie wordt aangetast. Deze problemen kunnen eenvoudig voorkomen worden door maandelijks uw koffiemachine te reinigen met deze Reinigingstabletten voor Gaggenau of wanneer uw koffiemachine dit aangeeft.

Het reinigingsproces met de reinigingstabletten voor Gaggenau – 200 stuks

In de handleiding van uw koffieautomaat staan alle stappen van het reinigingsproces beschreven. Wij raden u aan om het koffie apparaat maandelijks te reinigen met de Reinigingstabletten voor Gaggenau. Reinig uw koffiemachine eerder wanneer het apparaat dit zelf aangeeft. De reinigingstabletten voor Gaggenau hebben geen ontkalkende werking. Wilt u het koffie apparaat ontkalken dan heeft u de ontkalkingstabletten voor Gaggenau nodig, die kunt u gemakkelijk direct bijbestellen.

Vandaag besteld, morgen in huis

Al onze reinigingstabletten worden gewoon met de post mee bezorgd, u hoeft dus niet thuis te wachten op een pakketje. De tabletten die vandaag vóór vier uur besteld zijn, zult u morgen al in huis hebben. Wij doen onze uiterste best om het onderhoud van uw koffiemachine zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dus mocht u vragen hebben over de reinigingstabletten, neem dan vooral contact met onze klantenservice op. Dan gaan we kijken hoe we u zo goed mogelijk verder kunnen helpen.

Extra informatie

Geschikt voor

Gaggenau

Aantal tabletten

200 tabletten