Ontkalkingstabletten voor Nespresso – 18 stuks

Ontkalkingstabletten voor Nespresso – 18 stuks

Op voorraad - Volgende werkdag geleverd!

Met behulp van de ontkalkingstabletten voor Nespresso – 18 stuks ontkalkt u uw koffie- of espressomachine nu met gemak. Kalk is een grote boosdoener voor elke koffiezetapparaat en zorgt voor grote problemen. Het is erg belangrijk om uw apparaat regelmatig te ontkalken om zo de levensduur te verlengen en langer te genieten van uw koffie of espresso. Deze koffietabletten zijn geschikt voor alle modellen van dit merk. Ontkalkingstabletten hebben geen reinigende werking.

Wissen
x

Gratis verzenden bij alle bestellingen > € 25

  • Voor 16:00 uur besteld = volgende werkdag geleverd.
  • Uitstekende klantenservice voor eventuele hulp achteraf.

Keurmerk

Beschrijving

Ontkalkingstabletten voor Nespresso – 18 stuks

Kalkaanslag komt vaak voor in uw koffiemachine, maar kan leiden tot problemen als u die niet tijdig schoonmaakt. Kalk hoopt zich steeds meer op naarmate u langer wacht met ontkalken. Het gaat ophopen in de leidingen en tast verschillende onderdelen aan zoals de verwarmingselementen. Dit kan leiden tot lekkages, lauwe koffie en een nare smaak in de koffie. De ontkalkingstabletten voor Nespresso – 18 stuks ontkalken uw koffiemachine grondig en voorkomt deze problemen. Uw koffiemachine geeft zelf aan wanneer deze ontkalkt moet worden. Als uw apparaat dit niet aangeeft raden wij aan om maandelijks te ontkalken. Hoe het ontkalkingsprogramma verloopt wordt beschreven in de handleiding van uw koffiemachine.

Vandaag besteld, morgen in huis

We begrijpen dat u uw product graag zo snel mogelijk in huis wilt hebben. Om deze reden zorgen we ervoor dat de ontkalkingstabletten die vandaag voor vier uur besteld zijn, morgen al bij u op de mat vallen. Daarnaast hoeft u niet in huis te blijven voor een pakketje, want de tabletten worden gewoon met de post mee bezorgd. Zo heeft u weer een zorg minder. Wij doen onze uiterste best om het onderhoud van uw koffiemachine zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dus mocht u vragen hebben over de ontkalkingstabletten, neem dan vooral contact met onze klantenservice op. Dan gaan we kijken hoe we u zo goed mogelijk kunnen helpen.

Extra informatie

Geschikt voor

Nespresso

Aantal tabletten

18 tabletten