Waterkoker ontkalkingstabletten

Waterkoker ontkalkingstabletten

Op voorraad - Volgende dag geleverd!

Met behulp van de ontkalkingstabletten voor waterkokers ontkalkt en reinigt u de kalkaanslag en verstoppingen die blijven op onderdelen van uw machine. Het is belangrijk om uw waterkoker regelmatig te reinigen om de kwaliteit te waarborgen.

Wissen

Gratis verzenden bij alle bestellingen > € 25

  • Voor 16:00 uur besteld = volgende dag geleverd.
  • Uitstekende klantenservice voor eventuele hulp achteraf.

Keurmerk

Beschrijving

Waterkoker ontkalkingstabletten online bestellen

De levensduur van uw waterkoker is eenvoudig te verlengen door uw machine regelmatig te ontkalken. Het ontkalken van uw waterkoker is in een mum van tijd geregeld. De waterkoker ontkalkingstabletten worden verkocht in hoeveelheden van 9, 18, 36, 72 en 144 stuks. Koopt u meer, dan heeft u meer voordeel.

Waterkoker ontkalkingstabletten

Kalkaanslag ontstaat door het veelvuldig zetten van water. In het water dat u gebruikt, zitten mineralen, calcium- en magnesiumionen. Deze hechten zich aan de leidingen van uw waterkoker, wat de doorstroming van het water belemmerd. Bovendien kan het de smaak van het water aantasten. Dit wilt u natuurlijk koste wat het kost voorkomen. De ontkalkingstabletten zijn geschikt voor alle merken. Zoekt u ontkalkingstabletten voor uw koffiemachine? Ook deze hebben wij voor u beschikbaar, klik hier.

De waterkoker ontkalken

Het ontkalken van een waterkoker is gemakkelijk en snel te doen:

  1. Leeg het waterreservoir
  2. Vul het reservoir met 500 ml warm water en 1 ontkalkingstablet.
  3. Laat dit 10-15 minuten intrekken. Spoel vervolgens de waterkoker een aantal keer na met schoon water.

Vandaag besteld, morgen in huis

De ontkalkingstabletten wordt verstuurd via pakketten. Zodra uw bestelling verzonden is krijgt u een track and trace code via de e-mail. Bestelt u vandaag voor vier uur, dan heeft u de tabletten morgen al in huis. Wij doen onze uiterste best om het onderhoud van uw waterkoker zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dus mocht u vragen hebben over de vloeibare ontkalker, neem dan vooral contact met onze klantenservice op. Dan gaan we kijken hoe we u zo goed mogelijk verder kunnen helpen.