Vloeibare ontkalker voor Whirlpool

Vloeibare ontkalker voor Whirlpool

Op voorraad - Volgende dag geleverd!

Met de vloeibare ontkalker voor Whirlpool ontkalkt u het koffiezetapparaat gemakkelijk en snel. Kalk kan voor veel problemen zorgen en tast de smaak van de koffie aan. Daarnaast neemt het stroomverbruik toe naarmate kalk zich ophoopt, omdat de machine meer moeite krijgt met het zetten van een kop koffie.

Wissen

Gratis verzenden bij alle bestellingen > € 25

  • Voor 16:00 uur besteld = volgende dag geleverd.
  • Uitstekende klantenservice voor eventuele hulp achteraf.

Keurmerk

Beschrijving

Uw Whirlpool koffiemachine moet regelmatig ontkalkt worden. Hiervoor kunt u de vloeibare ontkalker voor Whirlpool gebruiken. Wanneer u de machine niet tijdig ontkalkt dan kan die veel problemen veroorzaken. De machine krijgt steeds meer moeite om een kop koffie te zetten en kan zelfs permanent beschadigd raken. Daarnaast tast het de smaak en temperatuur van de koffie aan waardoor uw koffie niet lekker meer smaakt. Geeft uw machine ook aan dat deze gereinigd moet worden? Dan heeft u ook reinigingstabletten voor Whirlpool nodig.

De Whirlpool koffiemachine ontkalken

Het ontkalken van uw machine is hard nodig om te voorkomen dat deze sneller stuk gaat en de koffie niet lekker meer smaakt en kalkaanslag bevat. Kalk komt voort uit een ophoping van mineralen die in water zitten. Deze mineralen stapelen zich op en vormen samen kalkaanslag. Deze kalkaanslag tast de elementen van uw machine en de kwaliteit van uw kop koffie aan. Het is daarom belangrijk om tijdig te ontkalken.

Bijna alle koffiemachines geven tegenwoordig zelf aan wanneer de machine ontkalkt en/of gereinigd moet worden. Hoe het ontkalken voor uw machine werkt staat beschreven in de handleiding van uw Whirlpool koffiemachine. Hierin staat ook aangegeven of u beter vloeibare ontkalker of ontkalkingstabletten voor Whirlpool kunt gebruiken.

Het Ontkalkingsproces

Raadpleeg voor het ontkalken van uw machine altijd de handleiding van uw koffiemachine

  1. Leeg het waterreservoir
  2. Vul het reservoir met 125 ml ontkalker en 500 ml water.
  3. Start het ontkalkingsprogramma van uw koffiemachine en volg de instructies van de fabrikant. Heeft uw koffiemachine geen ontkalkingsprogramma? Laat de ontkalker met het water dan door de machine lopen en laat dit 10-15 minuten intrekken. Spoel het apparaat daarna grondig door met 1-2 volle water reservoirs aan schoon water.
  4. De ontkalker heeft een kleurenindicator. Is de ontkalkingskracht van de vloeistof uitgewerkt? Dan krijgt de vloeistof een gele kleur.

Vandaag besteld, morgen in huis

De vloeibare ontkalker wordt verstuurd via pakketten. Zodra uw bestelling verzonden is krijgt u een track and trace code via de e-mail. Bestelt u vandaag voor vier uur, dan heeft u de ontkalker morgen al in huis hebben. Wij doen onze uiterste best om het onderhoud van uw koffiemachine zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dus mocht u vragen hebben over de vloeibare ontkalker, neem dan vooral contact met onze klantenservice op. Dan gaan we kijken hoe we u zo goed mogelijk verder kunnen helpen.