Vloeibare ontkalker voor AEG

Vloeibare ontkalker voor AEG

Op voorraad - Volgende dag geleverd!

Vloeibare ontkalker voor AEG is ideaal voor het ontkalken van uw koffiemachine. Geniet snel weer van een warme en smaakvolle kop koffie. Kalk tast de smaak en temperatuur van uw kop koffie aan. Houdt uw machine daarom vrij van kalk.

Wissen

Gratis verzenden bij alle bestellingen > € 25

  • Voor 16:00 uur besteld = volgende dag geleverd.
  • Uitstekende klantenservice voor eventuele hulp achteraf.

Keurmerk

Beschrijving

Met de vloeibare ontkalker voor AEG houdt u uw koffiemachine vrij van kalk. Door de machine vrij te houden van kalk zorgt u ervoor dat de smaak van uw kop koffie behouden blijft en dat de koffie lekker warm is. De koffiemachine moet dus regelmatig ontkalkt en gereinigd worden. Ontkalkingsproducten zijn niet bedoeld om uw koffiemachine te reinigen. Hiervoor heeft u ook reinigingstabletten voor AEG nodig.

Waarom ontkalken?

Voor het zetten van een kop koffie wordt water gebruikt. De mineralen die in water zitten blijven deels achter in de leidingen van uw koffiemachine. Deze hopen zich op in de leidingen of op andere onderdelen van uw machine. Dit heeft tot gevolgd dat het apparaat steeds harder moet gaan werken om koffie te kunnen zetten, waardoor het dus meer energie verbruikt en onderdelen kan aantasten. Maar nog belangrijker, de smaak van de koffie veranderd en de koffie wordt niet goed heet meer. Hierdoor wordt de kwaliteit van uw kop koffie dus een stuk minder.

Het is daarom belangrijk om regelmatig uw machine te ontkalken. Hoe vaak dit moet gebeuren is ook afhankelijk van de hardheid van het water. Gemiddeld wordt aangeraden om een koffiemachine één keer per maand te ontkalken. Raadpleeg voor de zekerheid altijd de handleiding van uw koffiemachine. Hierin staat ook beschreven of u beter ontkalkingstabletten of vloeibare ontkalker kunt gebruiken.

Het Ontkalkingsproces

Raadpleeg voor het ontkalken van uw machine altijd de handleiding van uw koffiemachine

  1. Leeg het waterreservoir
  2. Vul het reservoir met 125 ml ontkalker en 500 ml water.
  3. Start het ontkalkingsprogramma van uw koffiemachine en volg de instructies van de fabrikant. Heeft uw koffiemachine geen ontkalkingsprogramma? Laat de ontkalker met het water dan door de machine lopen en laat dit 10-15 minuten intrekken. Spoel het apparaat daarna grondig door met 1-2 volle water reservoirs aan schoon water.
  4. De ontkalker heeft een kleurenindicator. Is de ontkalkingskracht van de vloeistof uitgewerkt? Dan krijgt de vloeistof een gele kleur.

Vandaag besteld, morgen in huis

De vloeibare ontkalker wordt verstuurd via pakketten. Zodra uw bestelling verzonden is krijgt u een track and trace code via de e-mail. Bestelt u vandaag voor vier uur, dan heeft u de ontkalker morgen al in huis hebben. Wij doen onze uiterste best om het onderhoud van uw koffiemachine zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dus mocht u vragen hebben over de vloeibare ontkalker, neem dan vooral contact met onze klantenservice op. Dan gaan we kijken hoe we u zo goed mogelijk verder kunnen helpen.