Reinigingstabletten

Reinigingstabletten

Op voorraad - Volgende dag geleverd!

Reinigingstabletten zorgen voor een optimale reiniging, waardoor uw machine langer mee gaat en u kunt genieten van een heerlijk kopje koffie.

Profiteer nu van 10% korting bij aankopen vanaf €30! Gebruik couponcode: FB10

Wissen

Gratis verzenden bij alle bestellingen > € 25

  • Voor 16:00 uur besteld = volgende dag geleverd.
  • Uitstekende klantenservice voor eventuele hulp achteraf.

Keurmerk

Beschrijving

Koffie-tabletten

Voor een optimale reiniging van uw koffie- of espressomachine raden wij aan om gebruik te maken van twee soorten tabletten: ontkalkingstabletten en reinigingstabletten. Elk hebben een afzonderlijke werking, waardoor beide tabletten nodig zijn.

Reinigingstabletten koffiemachine

Het verzorgen van uw koffie- of espressomachine is belangrijk en daarom is het verstandig om uw apparaat met enige regelmaat te reinigen. Koffiemachines kunt u het beste reinigen met de speciale reinigingstabletten. Het reinigen met schoonmaakazijn of vergelijkbare schoonmaakmiddelen kan mogelijk schade aan uw apparaat veroorzaken. Om de duurzaamheid van uw koffiemachine te behouden raden wij aan de machine ten minste iedere maand of vaker te reinigen, indien uw apparaat dit aangeeft!

Verzorg uw koffiemachine goed en uw wordt beloont met heerlijke koffie. Bestel nu, want ook voor uw koffiemachine hebben wij tabletten beschikbaar!

Ontkalkingstabletten

Met de ontkalkingstabletten houdt u uw koffie- of espressomachine kalkvrij. Hierdoor gaat uw apparaat langer mee en blijft uw koffie beter op smaak. Afhankelijk van hoe vaak u uw koffiezetapparaat gebruikt zal uw machine aangeven wanneer deze ontkalkt dient te worden. Wij raden aan om dit sowieso maandelijks te doen. Regelmatig ontkalken zorgt er namelijk voor dat uw apparaat van binnen zo goed als nieuw blijft!

Met deze tabletten zorgt u ervoor dat uw koffiemachine altijd heerlijke koffie produceert! Hiernaast heeft uw machine een langer leven.

Profiteer nu van 10% korting bij aankoop van boven de €30 met de couponcode: FB10. Wees er snel bij!