Ontkalkingstabletten voor Bravilor – 9 stuks

Ontkalkingstabletten voor Bravilor – 9 stuks

Op voorraad - Volgende dag geleverd!

Kalkaanslag is één van de meest voorkomende dingen waar een koffiemachine mee te maken krijgt. Gelukkig is het gemakkelijk te bestrijden met de ontkalkingstabletten voor Bravilor – 9 stuks. Deze ontkalkingstabletten zijn gemakkelijk te gebruiken en hebben een krachtige werking. De ontkalkingstabletten zijn geschikt voor alle modellen van dit merk, zodat u altijd de juiste tabletten in huis heeft. Deze tabletten hebben geen reinigende werking. Daarvoor heeft u reinigingstabletten voor Bravilor nodig.

Wissen

Gratis verzenden bij alle bestellingen > € 25

  • Voor 16:00 uur besteld = volgende dag geleverd.
  • Uitstekende klantenservice voor eventuele hulp achteraf.

Keurmerk

Beschrijving

Ontkalken met de ontkalkingstabletten voor Bravilor – 9 stuks

Uw koffie- of espressomachine kan goede koffie blijven zetten, mits u deze goed onderhoudt. Om ervoor te zorgen dat u van een lekkere kop koffie kunt blijven genieten, is het van groot belang dat uw koffiemachine regelmatig ontkalkt word. Dit kunt u doen met de ontkalkingstabletten voor Bravilor – 9 stuks. Dit moet maandelijks gebeuren, of eerder als het apparaat dit aangeeft.

Het tijdig ontkalken van het apparaat is zo belangrijk omdat de kalkaanslag anders voor veel problemen kan zorgen. De mineralen die in het water zitten blijven achter in uw machine. Deze achtergebleven mineralen vormen kalkaanslag. Dit tast de verwarmingselementen en leidingen aan waardoor uw koffie niet goed warm wordt en een nare bijsmaak krijgt. Kalk hoopt zich op in de leidingen en kan voor verstoppingen zorgen, waardoor u ook lekkages kunt krijgen. In het ergste geval kunnen onderdelen ook stuk gaan en moeten deze vervangen worden. Dit brengt allemaal extra kosten met zich mee die gemakkelijk te voorkomen zijn als u de koffie machine tijdig ontkalkt met de ontkalkingstabletten voor Bravilor – 9 stuks. In de handleiding van uw koffiemachine staat precies uitgelegd hoe het ontkalkingsprogramma verloopt. Wilt u ook direct de koffiemachine reinigen? Dan heeft u reinigingstabletten voor Bravilor nodig.

Dit kan er voor zorgen dat de kalk gaat schilferen en in uw koffie terecht komt, dat de leidingen geblokkeerd raken of de koffie niet goed verwarmd kan worden. Deze problemen wilt u natuurlijk graag voorkomen. Dit kan door uw koffiemachine tijdig te ontkalken met behulp van de ontkalkingstabletten voor Bravilor – 9 stuks.

Vandaag besteld, morgen in huis

We begrijpen dat u uw product graag zo snel mogelijk in huis wilt hebben. Om deze reden zorgen we ervoor dat de ontkalkingstabletten die vandaag voor vier uur besteld zijn, morgen al bij u op de mat vallen. Daarnaast hoeft u niet in huis te blijven voor een pakketje, want de tabletten worden gewoon met de post mee bezorgd. Zo heeft u weer een zorg minder. Wij doen onze uiterste best om het onderhoud van uw koffiemachine zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dus mocht u vragen hebben over de ontkalkingstabletten, neem dan vooral contact met onze klantenservice op. Dan gaan we kijken hoe we u zo goed mogelijk kunnen helpen.

Extra informatie

Aantal tabletten

9 tabletten

Geschikt voor

Bravilor